Vinterturneringen 2 runde

Stærk, stærk runde fra BAK til Vinterturnering i Helsingør i dag, hvor både drenge og piger løb fremragende.

Drengene 16-19 år

Rasmus Baltzersen viste vejen og kom først i mål af alle i flot, flot stil. På 6., 9., og 11. plads gjorde Victor Hee, Kristian Brammer Carstensen og Jonas Albertsen deres til at holdsejren kom i hus med 1 min. ned til næste hold.

 

 

Pigerne 16-19 år

Caroline Rødgaard-Jessen og Majken Lützen kom fra start med i en hurtig frontgruppe, hvor farten hele tiden blev skruet op. Caroline måtte slippe taget, og Majken lige så, men hun havde stadig de forreste inden for rækkevidde og med en meget stærk sidste halvdel af sidste runde og super sprintafslutning løb hun i mål som nummer 3. Caroline blev nr. 7 og Olivia Kellberg, som bare bliver bedre for hver uge for tiden, blev nr. 10 og samlet blev det hele så godt at der var sikker holdsejr med 7,5 min ned til næste hold.

 

Pigerne 14-15 år

Her kom Annika Holther Olesen og Silje Oddsen Larsen rigtig flot rundt og Annika havde oven i købet overskud til en meget hurtig sidste 300 m, hvor en del konkurrenter blev passeret, så hun kom i mål som nummer 3. Silje kom fint i mål som nummer 10. Desværre måtte Luna melde afbud i dag, pga. at hun havde vrikket om på foden, ellers var det også blevet til en holdsejr her.

 

 

Pigerne 12-13 år

Kirsa Wirth fortsatte den gode stil fra sidste runde og blev i dag nr. 3 efter stærk slutspurt, hvor en konkurrent blev slået på den sidste meter før målstregen.

 

Alle resultater kan ses på dette link:

http://vt.mars-net.dk/Home/Result?year=2019&roundNo=2

 

  

 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle