Løbetrænerkursus i Korsør

Sidste weekend deltog Torben Riis, Mathilde Riis, David og undertegnede i ungdomsløbetrænerkursus. Kursets blev afholdt af Dansk Atletik Forbund i og rund omkring Korsør stadium. Den primære målgruppe var trænere for unge mellem 12-15 år som. 

Deltagerne fra de forskellige atletikklubber øst og vest fra Storebælt gennemgik et kompakt 2-dags program. Motorik, koordination, styrke samt træningsplanlægning var de centrale emner. Kurset blev afslut med en undervisnings- og skriftlig prøve. Den teoretisk undervisning forgik i Korsørs klublokaler. De praktisk øvelser blev udført på stadion og dens skønne omgivelser, heriblandt crossbanen, som vi kender fra vinterturneringen. Programmet var rigtig spændende, men også hårdt. Vi fik lov til at afprøve teorien om alsidige øvelser og træningspas målrettet børns fysik og udvikling. Det var en udfordring for selv de trænede bland os voksne.  Muskelgrupper, som ikke blev brug i årevis, kom i aktivering og på overarbejde. Netop kombination mellem teori og praksis gjorde kurset så værdifuldt og særdeles udbydelsesrigt. 

Herudover var der rig mulighed for at udveksle erfaring med trænerne fra de andre klubber. Det gave masser inspiration, gode debat og diskussioner.

Vi vendte hjemme træt og ømme i lår (og baller J), men fuld af gode idéer.
Mandy ny træner hos de indtil 13 årige 

 

 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle