Anden runde af Harestrup-løbet TEST  løb

Endnu engang var vejrguderne med os, da det månedlige vinter test løb blev afviklet. 17 friske atleter fik løbet denne runde og på trods af at man kunne høre at mange talte deres forventede præstation lidt ned forud for start, så blev der givet fuld gas og mange fik rigtige gode tider med hjem fra test løbet. Der var ingen overraskelser oppe i front hvor vi i Joachims fravær fik Kristian Carstensen ind først i fine 11.38 min. På kvinde siden viser Majken Lützen og Cecilie H Christensen endnu engang højt niveau med begge løbere under 12.30 min.

Lige pt. er der 3 løbere der er inde i en rivende udvikling og disse tre må dele denne måneds fidus bamse.

Jonas Albertsen leverer igen en personlig rekord og når der samtidig bliver brudt en af de store grænser, så kan man være ekstra tilfreds. Den flotte tid på 11.59 min bringer ikke mange pladser på ranglisten, men nu er Jonas også deroppe hvor det er de rutinerede kræfter han skal sammenligne sig med.

Olivia Kellberg får med imponerende 13.11 min rykket sig nok pladser til at hun kan få debut på alletiders ranglistens top-10, da det flotte løb bringer hende ind på niende pladsen. Det ligger efterhånden i kortene at Olivia bliver den næste kvinde der får brudt 13 minutters grænsen og bringer sig helt derop hvor konkurencen efterhånden er særdeles stærk.

Annika Olesen er heller ikke til at komme udenom idag, da der endnu engang blev leveret på højeste hylde. Annika lavede PR med over 30 sekunder og den rigtige flotte tid 14.20 min bringer hende samtidig ind i top-20, som er fantastisk imponerende.

Træner teamet Torben, Stephan og Per


 

 

 

 

se vedhæftet over sigt at resultater fra i år samt alle tiders liste

 

 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle