FIF slog BAK drenge og piger indtil 13 år

Holdkampen for dr. og pi. på Frederiksberg blev en katastrofe hvad deltagere angår, når jeg tænker på at vi i sidste holdkamp var over 40 drenge og piger, deltog der kun 18, en faldt på dagen og kunne ikke løbe og en var syg (det er det det der kan ske), men hvilken resultater individuelt der blev opnået, næsten alle vores rendte med sejre og andenpladser, men det var ikke nok, vi havde slet ikke nogen indtil 9 år med, katastrofe da der i denne gruppe er over 20 tilmeldt i klubben.

Nå nok om det, Daniel 13 år som er rimelig ny tog for sig af retterne og vandt både 80 meter og 600 meter og så lige en anden plads i længdespring, resultaterne var henholdsvis 10,56 sek. – 1.52,40 min og 4,95 meter i længdespring som i øvrigt var første gang og med for megen medvind. Dominik sprang 3,56 meter i længde og satte PR i kuglestød.
Hos drenge 11 år var der sejre til August (højdespring), Phillip vandt både 80 og 600 meter og tog en andenplads i boldkast. Andreas a. levede op til sit bedste i de to øvelser han deltog i. Karl sprang højde og op til sit bedste med 1,16 meter, drengene tog også sejren på 4x200 meter.
I pigegruppen deltog Sarah, Anna, Frederikke, Maja, Annika, Dagmar, Ida, det blev til sejre på 80 m Sarah, Frederikke nr. 2, Maja blev nr. 3 i højde, Anna nr. 2 på 600 meteren, og så vandt de også stafetten 4x200 meter. Ashley, Filippa og Kirsa gjorde sig også bemærket, Ashley vandt både kugle, længde og 80 meter, Filippa nr. to i længde og og firer på 600 meteren, Kirsa løb flot en 600 meter og sprang næsten 4 meter i længde, så lånte de Anne fra de 11 åriger og det blev også her en sikker sejr på stafetten 4x200 meter
Når vi nu skal i finalen den 28 august på Ballerup Stadion håber jeg at alle deltager, så tror jeg faktisk at vi har en chance for at vinde pokalen tilbage fra FIF som vandt sidste år, de to foregåpende år har den tilhørt klubben.

Flere billeder kommer i Galleri