Stor sejr til Ballerup

Der var over 80 deltagere fra de to klubber og BAK (45 drenge og piger) vandt med 604 point foran Bagsværd med 479 point.

Det var jo ikke hele ungdomsafdelingen der deltog i går, for som de mange medlemmer vi er i dag indtil 13 år kan der deltage 16 flere, og ja, jeg ved godt at ikke alle lige kan hver gang der er stævne, men 5-10 stykker ville nok være muligt.

Da det var det første rigtige stævne for mange af klubben medlemmer og med de resultater der blev opnået, lover det godt for resten af sæsonen. Det er for omfattende at nævne samtlige resultater her, men jeg henviser til resultatslisten her under

Så nu skal alle sejl sættes ind og vi (håber) at der er lige så stor opbakning som i aftes til at deltage på Frederiksberg den 18.5.2017 ligeledes kl. 17:00, HUSK at det ikke er nogen hindring at deltage selvom far eller mor ikke kan køre jer derind, vi finder en samkørsel ordning.

LINK TIL RESULTATSLISTEN