Opdateret den 23.04.2021  
Sprint/spring 14 - 15 år. (årgang 2007-2006)
 
   
 
Træningstider for udesæsonen 2021
Atletik holdet træner fast to gange om ugen med mulighed for special træning efter aftale med trænerne. Træningen er opdelt i en ude- og  indesæson. Nedenfor ses tiderne for udesæsonen 2021.
  
TræningsdageTidStedInstruktør
Mandage18.00-19.45
Atletik Stadion
Kasper Jespersen 
Helena 
Onsdage         16:30-18:00
Atletik Stadion         
Kasper Jespersen
Emil Jespersen
Torsdage
18.00-19.45
Atletik Station
Kasper Jespersen

16:30-18:00Atletik Stadion     Filip Nielsen
Rebecca Nielsen
 
Træning i ferien er ikke skemalagt, men kan forekomme efter aftale.
 Der skal meldes afbud, hvis man ikke kommer til træning. Dette gøres enten telefonisk til Kasper på 28 74 10 41 eller på facebook gruppen.
 

Trænere
                                                                         
Kasper       Rebecca N     Filip Nielsen  Ida Jespersen   Emil Jespersen Helena Olesen  
Alle børne og ungdoms trænere i Ballerup Atletik Klub har underskrevet børne-attester ifølge gældende lovgivning.

 
Facebook-gruppe
Kontakten til trænerne foregår gennem boblernes facebook gruppe: Bak boblere
I denne gruppe kan forældre/atleter skrive ved spørgsmål og trænerne vil give besked om evt. ændringer mht. træningen. Gruppen
bruges samtidig ved afmelding til træning. 
                                                                                           
Hvis man ikke er medlem af gruppen ansøg hurtigst muligt om godkendelse !!! 

Stævner og Events
Børn i 12-13 års gruppen vil blive introduceret til atletikstævner. Stævner er konkurrencer hvor børnene kæmper med/mod andre børn på samme alder. Der kan være stor forskel på børnenes tilgang til stævnerne, nogle børn nyder det, mens andre er mere nervøse. Vores målsætning er rummelighed og det er vigtigt for os at børnene trives med konkurrence elementet. Tilmelding til stævner kan ske ved egen tilmelding på Event eller ved at spørge trænerne. For tilmelding til stævner og events tryk her.

Træningen
Konceptet 
Atletik for atleter på 12-13 år er målrettet mod at give atleterne forøget basal koordination, kondition samt grundlæggende færdigheder i alle atletikkens grene. Vi arbejder med et væld af forskellige atletikøvelser, hvor atleterne ofte skal igennem flere forløb for at forbedre og forfine både teknik, balance, styrke og koordination mm. Ballerup Atletik-klub arbejder ud fra ATK (alders-relateret træningskoncept). ATK er udstedt af team-danmark i samarbejde med Dansk Atletik. Konceptet i sin enkelthed omfatter at man træner de rigtige elementer på de korrekte tidspunkter i atleternes rejse fra ung til voksen atlet. For de 12-13 årige betyder ATK at atlerne stifter kendskab til alle atletikens discipliner og en specialisering finder ikke sted.
 
Forældrenes ansvar 
Til træning
Det er forældrenes ansvar at sikre at atleterne har ordenligt (varmt) tøj, fodtøj og drikkelse med. Børnene kan træne i T-shirts evt. et par træningsbukser, men det anbefales at træne i tights. Til indendørs sæsonen anbefaler vi et par indendørs gummisko med skridsikre såler (rene naturligvis). Der løbes opvarmingstur udendørs også om vinteren, så her skal atleterne have refleksvest med, således at man kan blive set. 
   
Hjælp til stævner
Til stævner er klubben forpligtiget til at stille med hjælpere til opmåling og hjælp med redskaber. Det er som udgangspunkt forældre som skal hjælpe med dette til stævnerne. Uden forældres hjælp er træner nødsaget til at agere hjælper og kan derfor ikke agere træner, hvilket i sidste ende resultere i dårligere forhold/oplevelse for atleten. Så når træner spørger om hjælp ved stævner er det for atletens bedste. 
Bobler holdet er for børn/teenagere på 12-13 år. Dit barn kan starte på atletik-ungdomsholdet hvis han/hun er fra årgang 2006, 2007. Piger og drenge træner på samme hold. Vi optager børnene løbende på alle tidspunkter af året. Dit barn behøver altså ikke starte i begyndelsen af en sæson. Kontakt blot klubben enten telefonisk på 51 27 11 26 eller på mail: uengmark@gmail.com
Kontingent
Kontingentet i Ballerup Atletik Klub fastsættes ved klubbens generalforsamling. Du kan finde medlemskontingentet for alle vores træningsgrupper under fanebladet KONTINGENT.