Søndersøløbet 2017

BAK blev efter mange års pause igen arrangør af et løb omkring Søndersø - denne gang afholdt 2.juledag kl. 10.00.

212 personer løb 5,5 km, 11 km eller gik 5,5 km rundt omkring den smukke Søndersø. Alle kunne nyde det dejlige løbe vejr og blive parate til andre aktiviteter, som byder sig denne dag. Arrangementet har status som et motionsarrangement primært som en oplevelse til den enkelte i samvær med andre glade løbere og motionister. Rart var det at se mange deltagere fra BAK i mange aldre gennemføre løbet. Glædeligt var det at se 2 af vores dygtige unge løbere nemlig Caroline Rødgaard-Jensen og Rasmus Baltzersen komme i mål som nogle af de første på henholdsvis 22,39 min. og 20,12 min. At klubbens atleter i kast også kan løbe beviste hammerkasterne Rebecca Nielsen og Rasmus Jensen ved at løbe et fint løb.

Som bekendt lykkes et sådant arrangement ikke uden hjælpere fra tidlig morgen til middag og derfor skal der også lyde en stor tak til alle som gav klubben denne succes sportsligt og økonomisk.

link til resultaterne

der kommer flere billeder i Galleriet