Skydning på Tapeten

I forbindelse med sportspsykologi kursus i Team Ballerup regi, har jeg været så heldig at møde Jens fra Ballerup skytteklub. Vi aftalte at vi skulle komme ud at prøve skydning med riffel hos skytteklubben og skal så komme og prøve atletik træning sammen med os????

Vi har i dag været ca. 25 atleter fra bobler, aspiranter, ungdom og senior og skyde, det var virkelig en rigtig god oplevelse - koncentration, fokus og ro - det var ikke let men synes at alle klarede det rigtig godt.
Der var virkelig god hjælp og god forklaring undervejs fra Jens og de 3 andre unge instruktører fra skytteklubben.
Det gælder om at have respekt for hinandens sportsgrene og det har vi i hvert fald for skydning og ser frem til “skiskydning” til sommer??

Smil trille

Flere billeder i Galleri