Råd og vejledning v. fysioterapeut Patrick Aarup

Klubben har aftalt med Patrick, at interesserede atleter kan konsultere ham omkring forebyggelse af skader og allerede begyndende gener i forbindelse med træning og konkurrencer.

Patrick vil i en forsøgsordning være på stadion hver onsdag fra kl. 18 første gang onsdag d. 24. april.

Ekstraordinært kan Patrick konsulteres onsdag d. 3. april kl. 18 i klubhuset for atleter, som i påsken skal deltage i klubbens træningslejr.

Atleter som på forhånd har beskrevet deres situation til Patrick på mail: 62086525@phmetropol.dk vil komme forrest i rækken.

På vores hjemmeside under punktet: Om BAK - Fysioterapeut finder du beskrivelsen af Patricks meritter og de spørgsmål han har til atleten på forhånd.

Det er vigtigt at understrege at Patrick giver råd og vejledning, men ingen behandling. Egentlig behandling må selv opsøges.