Parasport i Ballerup

PARASPORT i Ballerup Atletik Klub.

Fra januar starter vi et løbeprojekt for børn og unge.

Det er et løbeprojekt, hvor vi håber at aktivere børn og unge til at bevæge sig så meget som mulig og synliggøre at alle kan, også selvom man har en funktionsnedsættelse.

Målgruppen er: Vi taler om børn og unge med forskellige former for funktionsnedsættelser som udviklingshæmning, Autisme i flere former og børn og unge med ADHD som typisk befinder sig i skolesystemet men også unge der er i gang med STU – Specielt Tilrettelagt Undervisning.

Vi har fået fat i en træner som er Kimmie S Madsen fra Parasport Danmark som vil være den træner, der kan og har stor erfaring i at træne netop denne gruppe børn og unge.

Jeg vil håbe at der måske er forældre i klubben som har kendskab til disse børn og unge og at i kan skabe kontakt til dem eller opfordre dem til at deltage, jeg har vedhæftet brochuren som kan vider gives.

Yderligere oplysninger kan hentes hos:

Nicole Olesen 2999 9904

Ulrich Engmark 5127 1126

Tryk evt. på billede herunder for at se mere om PARASPORT DANMARK