En Bestyrelse opfordring til alle klubmedlemmer

Kære forældre og atleter

Vi har brug for jeres hjælp!

Vi nærmer os sidste halvdel af dette års udesæson og med det også stævner som DT kvalifikationsmatch, DTU finaler, nålestævner mfl. som afholdes på Ballerup stadion, og når indesæsonen starter i uge 43 følger flere stævner, som Ballerup er arrangør for.

Stævnerne er en vigtig del af de unges atletikoplevelse. Det er blandt andet gennem stævner, at de yngste får erfaring med reglementet, og de lidt ældre atleter får mulighed for at forbedre deres resultater og kvalificere sig til holdkampe, ØST og DM. Fælles for alle er, at det også er en vigtig mulighed for at danne relationer på tværs af klubberne.

Disse stævner bliver dog ikke til noget, hvis der ikke er hjælpere og dommere til stede, og det er her I kommer ind i billedet! Vi har hårdt brug for, at I som forældre eller atleter, der ikke skal deltage i et givent stævne, melder jer som hjælper eller dommer, da vi til de sidste par stævner har været hårdt presset på hjælperfronten. I værste fald bliver vi nødt til at afstå at afholde stævnerne, hvilket vil fratage jeres børn muligheden for hjemmebanefordel (for ja, det findes også i atletik).

Du kan tilmelde dig som hjælper på tilmeldingssedlen i klubhuset.

Mangler I erfaring på banen eller har I lyst til at tage et dommerkursus, skal I blot sige til; så kan vi uden problemer hjælpe jer med at få det – og det er ikke svært!

For at tilmelde jer som hjælper eller dommer, kan I, når I tilmelder jer eller jeres børn til stævner via event, i nogle tilfælde sætte kryds i et hjælperfelt samt skrive en lille note om, hvornår eller hvor længe I kan hjælpe, og så bestræber vi os naturligvis på at tage hensyn til jeres præferencer. Hvis den mulighed ikke fungerer kan I altid hive fat i bestyrelsen (vi er på stadion), som også gerne svarer på spørgsmål.

Hjælp os med at give jeres børn nogle fantastiske stævneoplevelser!

Alle spørgsmål i forbindelse med hjælpergerninger og dommerkort kan rettes til Ulrich Engmark 5127 1126 eller uengmark@gmail.com

På forhånd mange tak for jeres hjælp. Vi glæder os til at gå en super efterårs- og vintersæson i møde med et stærkere hjælper- og dommerkorps!

Bestyrelsen i Ballerup Atletik Klub

Stævneoversigt

Oversigt over bemanding af stævner, som BAK arrangerer

Ude