Øst-indendørs på hjemmebane

Ved dette års Øst-mesterskab blev det til 5 guld, 10 sølv og 13 bronze til BAK.

Ballerup Atletik Klub var igen for 13 år i træk arrangør af Øst-mesterskaberne, som samtidig er en kvalifikation til DM-ungdom i slutningen af februar. Bland andet har Klubbens talenter i Team Ballerup at de er godt på vej til at placere sig i toppen af deres aldersgruppe. BAK havde 38 deltagere med 116 starter tilsammen.

Og så til det vigtige, Ida Jespersen deltog i 60 meter og 60 meter hæk og gjorde det fremragende i finale på 60 at blive nr. 4 med 8,40 sek. Og i hækfinalen at blive nr. 2 i tiden 9,56 sek. hvilket var årsbedste i begge discipliner. Ida er klar til DM-senior og DM-ungdom for 18-19 årige.

Rasmus Jensen gjorde sig bemærket i kuglestød og træningen viste at han også er klar til DM-senior og DM-ungdom ved at støde 12,91 meter.

Cecilie Gedsø Færge som har sloges med skader siden efteråret ser ud til at være klar også da det blev til en flot 4. plads i længdespring med 5,10 meter og løbe de 60 meter på 8,32 sek. så her er der også deltagelse ved både senior og ungdoms DM i gruppen 16-17 år, her vil Cecilie også deltage på 200 meteren med hævede sving – der er der desværre ikke i Ballerup endnu, vi håber det kommer.

I gruppen 14-15 års gruppen deltog Majken Lützen på 800 meter og blev her nr. 2 i tiden 2.20,83 min. På 1500 meteren dagen efter blev det til en 4 pl. Med 4,54,77 min. også her deltager Majken ved begge danske mesterskaber.

Alma Søttrup piger 16.17 år blev en flot nr. 3 i tiden 2.25,84 min, alma deltager kun ved DM-ungdom om tre uger.

En anden af vores kastere deltog nemlig Rebecca Speigelhauer (Piger 16-17 år) i kuglestød med et stød på 11,71 meter Personlig Rekord og en 3 plads til følge. Rebecca er en alsidig dame og sprang sig til en 2 plads i Stangspring med 2,80 meter, også her er der tale om deltagelse ved DMU.

Den store præmiesluger blev Ashley Gnanogoh først ved at vinde helt suverænt i 60 meter hæk i den flotte tid af 9,58 sek.  på den flade 60 meter blev det til 8,29 sek. med en 2 anden plads, lige så i kuglestød hvor det blev til 10,15 meter.

Lærke Larsen satte en flot Personlig Rekord i stangspring og viste ved at vinde guld med 2,80 meter og er dermed klar til DMU.

Mikkel Marklund der er et nyt medlem, gjorde det også rigtig meget godt, ved at løbe til finalen i 60 meter med en tid på 7,42 sek. det er rigtig flot og er dermed klart nr. 2 på ranglisten for 14-15 årige.

I samme gruppe løb Daniel Bisgaard 60 meter nem nåede ikke finalen men meden aksetabel tid på 8,06 sek. men løb sig til finale på 60 meter hæk, hvor det blev til en 3 plads i tiden 10,29 sek.

Den helt store overraskelse kom fra Matias Højen der løb sig i finale sammen med Mikkel i tiden 7,99 sek. og endte på en flot 7 plads i finalen, men til gengæld blev det til et meget flot resultat i længdespring med hele 5,16 meter hvilket strakte til en tredje plads og dermed bronze.

I gruppen 12 år slog Sarah Jansteen Eskesen til på 60 meteren og blev en flot nr. 3 i tiden 8,81 sek. i samme gruppe deltag Frederikke Lundberg også og med tiden 9,01 sek. blev det til en 5 plads.

Der var mange flotte resultater og dem kan man finde på www.ballerup-ak.dk hjemmeside.

Flere billeder på Facebook