Øst holdkamp i Greve lørdag den 15. sep.

Her deltog Ballerup med fire hold fra alderen 10-13 år. Dagen bød på en masse gode præstationer og hyggeligt samvær på tværs af aldersgrupperne. Hos drenge 10-11 år, blev der givet den gas, på trods af mange afbud og skader fik de en syvende plads. På grund af de mange skader kunne vi desværre ikke stille et helt hold, men dem der var der, gjorde det rigtig godt og fightede. Af rigtige flotte resultater fra denne gruppe formåede Phillip Busch Madsen at kaste 46.84 m i boldkast, dette må siges at være en god forbedring af hans gamle pr, som lå 6 meter lavere.

Hos piger 10-11 år, var der også afbud, men her bød det også på gode resultater og præstationer. Alle pigerne gjorde deres bedste og de kom på en samlet 6 plads. Af nogle af de flotte resultater fra denne gruppe kan bl.a. nævnes Sarah Jansteen Eskesen, som fik en flot tid på 60 meter på 8.99(dog med 2,5 medvind). Frederikke Lundberg formåede også at forbedre hendes personlige rekord i boldkast med et kast på 29,01 m.        
Drenge 12-13 år var også et meget lille hold, men alligevel formåede gruppen at skabe rigtig gode resultater. Drengene vandt en flot bronzemedalje. Der var mange flotte resultater, f.eks. satte Daniel Bisgaard pr på 80 meter med en tid på 10,38. Mathias Højen fik også pr i højde med 1,38 og i længde med 4,64 m. Og endeligt, så formåede de fire drenge til sidst at lave en flot 4*80 meter stafet med en tid på 43,22 sek., hvilket er ny klubrekord.
Piger 12-13 år havde også et godt hold med, trods afbud. Pigerne gjorde det rigtig godt og vandt en flot bronzemedalje. Enkelte piger slog pr, Kirsa Wirth forbedrede sin personlige rekord i kuglestød, med et stød på 7.34. Lærke Elgaard Larsen forbedrede sin pr i højde, da hun sprang over 1,20.
Overordnet set en rigtig god dag med god holdånd og hyggelig stemning på Greve stadion ??

Kasper

 

Billeder findes på Facebook som Lars E Larsen har lagt op "Ballerup AK Ungdom"


 
 
 
 
 
 
 

 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle