Østdanske i Helsingør
Ved weekendens østmesterskab var kasterne også godt repræsenteret, og leverede også nogle gode resultater. Om lørdagen startede de store kasterdrenge Rasmus og Mathias ud med Hammer. Mathias vandt sin konkurrence med et resultat på 59.83m og blev østdanskmester i D19. Rasmus kastede 54.28m hvilket også gjorde ham til østdanskmester i D22 men endnu vigtigere var at han slog sin tidligere klubkammerat Stefan. 
Efter drengene kom pigerne på, her skulle Rebecca, Freja og Mette i konkurrence. Freja fik desværre 6 krydser hvilket gjorde at hun ikke fik nogle medaljer, men så var det godt at Rebecca kastede 46.36m, hvilket gjorde at hun kunne tage en sølv medalje i P17. Mette kastede 30.65m som indbragte hende en sølv medalje i P19. 
Freja var igen igang kort tid efter i spyd sammen med Maggi. Her fik Freja et resultat på 26.91m som er pr. dette gav hende en flot sølv medalje. Maggi kastede 25.06 hvilket er ny sæson bedste, dette resultat gav hende en flot bronze.
Senere på dagen skulle Rasmus igen igang, denne gang i kuglestød. Her stødte han 13.28m hvilket er pr. og han kunne hermed kalde sig østdansk mester i kugle, da han var alene i sin gruppe. 
Nu skulle Thor i aktion. han skulle lave spydkast i regnvejr og tordenvejr. Trods de dårlig vejrforhold kastede han langt nok til en ny pr på 33.21m, som endte med at give ham en 5. plads.
Som de sidste skulle Rebecca og Maggi lave kugle. her stødte Maggi 10.14m, hvilket gav hende en bronze medalje. Rebecca stødte ny pr. på 11.97m, som kunne give hende titlen, som østdansk mester.   
Om Søndagen, var kasterne igen på pletten. Mathias og Thor skulle starte søndagen ud med at kaste diskos. Thor kastede 28.66m hvilket er lidt fra hans pr. men hans teknik var væsentligt forbedret, desværre sad afleveringen der ikke helt. Mathias kastede 44.69m, som igen kunne indbringe ham titlen som østdansk mester. 
Nu kom konkurrencen for de store drenge nemlig vægtkast. Her skulle Mathias og Rasmus kaste med en henholdsvis 12.50kg vægt og 15.88kg vægt. Rasmus leverede et kast på 14.26m som var en meters penge under pr. dog kunne har stadig få en bronze medalje. Mathias derimod havde en fremragende serie med flere kast på over 20m, og hans endelige resultat blev 20.92m, dette gav ham klubrekorden og titlen som østdansk mester.
Alt i alt var det et godt stævne for kasterne. Det endte med   6x guldmedaljer, 4x sølvmedaljer og 3x bronzemedaljer.

Mange billeder på


 


 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle