NM U20 i Norge

NM U20 for Ballerup AK atleter

D. 17/8-18/8 har Rebecca Spiegelhauer, Rasmus Balterzen, Majken Lützen og jeg selv været i Kristiansand til nordiske mesterskaber for U20 (med træner Uffe selvfølgelig). Overordnet bød weekenden for hele den danske/islandske trup på flere gode individuelle resultater, men alligevel endte både drengene og pigerne på en samlet sidsteplads.

Fra Ballerup stillede Rebecca op i stangspring. Grundet dårligt vejr måtte konkurrencen foregår indendørs ca. 40 min væk fra stadion. Hun endte på en 8. plads med et spring på 3.07 m.

Ligeledes var Majken også med. Hun stillede op i hhv. 800 m og 4*400 m. På 800 m løb hun 2.17 og endte grundet et meget stærkt felt på en 8. plads. På 4*400 m endte pigerne på en 5. plads med 3.56. Selvom resultaterne ikke var som håbet på, føler Majken alligevel, at det har været en super god oplevelse.

Rasmus løb ligesom Majken 800 m, men løb heller ikke til sit fulde potentiale. Han siger selv,

at det har været en super fed oplevelse, og at det ligeledes ikke bliver sidste gang i landsholdtøjet - en ting er løbet, en anden ting er hele turen og oplevelsen. Selvom det ikke gik som forventet, så har jeg/vi mange gange endnu til at præstere internationalt.

Jeg selv kastede hammer i en meget hård konkurrence, hvor flere kastede 10 m længere end min egen pr på 61,25 m. Jeg endte med at få et enkelt kast markeret på 53,98, hvilket skuffede en del, men sådan kan det gå indimellem.

Samlet har vi alle haft en rigtig god oplevelse med at stille op i de rød-hvide farver og få lidt ekstra konkurrence end vi er vant til - og ikke mindst at knytte bånd med de andre atleter fra Danmark.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle