Mini/Maxi Holdet (Årgang 2010-2014)

Ude-sæsonenUdesæsonen strækker sig fra efter påskeferien (uge 21) til efterårsferien (uge 41).

Træningsdag Tidspunkt Sted Indstruktør
Mandag 16:30-18:00
Ballerup Atletik Stadion

Onsdag 16:30-18:00
Ballerup Atletik Stadion
Nanna

På helligdage og i sommerferien vil der forekomme aflysninger, dette vil blive meldt ud i god tid af trænerne.

Inde-sæson

Ind-sæsonen strækker sig fra efter efterårsferien (uge 43) til før påskeferien i det nye år.

Træningsdag Tidspunkt Sted Indstruktør
Mandag 17:00-18:30 Hedegårdsskolen

Onsdag 17:30-18:45
Ballerup Super Arena

OBS!!

Der kan forekomme aflysninger af træning i Super Arenaen og Hedegårdshallen, i dette tilfælde rykkes træningen da til stadion. Dette vil blive meldt ud til forældre i god tid af trænerne.

Trænerne

Nanna

Alle børne og ungdomstrænere i Ballerup Atletik Klub har underskrevet børneattester ifølge gældende lovgivning.

Målsætninger for træningenMini-atletik for børn 7 til 11 år er leg. Vi arbejder med forskellige atletikøvelser på et niveau hvor alle kan være med og hvor det at være med er mere vigtigt end hvordan det gøres. Vi arbejder efter følgende 5 grundprincipper:
  • At vække børnenes interesse for atletik og idræt i almindelighed.
  • At styrke børnenes fysiske, motoriske og tekniske færdigheder.
  • At skabe gode relationer til andre børn, både til enkelte og i grupper.
  • At give børnene både sjove og alvorlige oplevelser med atletik.
  • At introducere børnene til mindre atletikstævner med fokus på deltagelse ikke resultater.

Praktisk infoBørnene bedes være omklædt og klar til det angivne starttidspunktet for træningen
Husk noget at drikke!!
Drikkevarer og mad må blive "på bænken" - man kan ikke løbe med mad i munden
Vi forventer, at forældrene træder til, hvis dit barn bliver træt eller ked af det.
Hvis der er ting, du synes vi kunne gøre anderledes, eller har du en idé til en øvelse - så giv os et praj.

Forældremanual
Alkoholpolitik
Udstyrsbetragtninger
Retningslinjer ved stævner