Medalje rekord til Ballerup AK ved ungdoms DM

Ballerup AK har fået 7 nye Danske ungdoms mestre efter de netop afholdte indendørs atletik mesterskaber i Skive:

·         U23 klassen

o    Caroline Ranners (stangspring, 3.80m)

·         U19 klassen

o    Emil Ipsen (længdespring, 7.05m)

o    Mia van Wagenen (3000m, 10.30.49min)

·         U17 klassen

o    Ida L. Jespersen (stangspring, 3.40m)

o    Amalie Pfeiffer (kuglestød, 12.36m)

·         U15 klassen

o    Majken Lützen (800m, 2.19.75 min)

o    Klara Loessl (stangspring, 3.10 m)

2017 er ifølge statistikken klubbens bedste ungdomsmesterskab i en lang årrække. 18 medaljer er et kæmpe resultat for det ungdomsarbejde der nu i en årrække er foregået i Ballerup AK og satningen på talent og elitearbejdet i klubben viser sig nu også i statistikkerne. Vi fik rigtigt mange positive svar på klubbens talentarbejde med hjem fra dette års DMU. De atleter som støttes af Team Ballerup leverer på et højt niveau ved et mesterskab. Deres træningsmængde synes således at være optimalt tilpasset og afspejler vi gør tingene rigtigt. På den helt store klinge præsterer U19 talentet Emil Ipsen ved at bryde 7 m grænsen i længdespring til nu 7,05m ved et mesterskabsstævne. Landsholdspringeren Caroline Ranners gjorde det samme og satte ny personlig rekord med 3.80m. Hun nærmer sig såldes 4m grænsen som kun meget få Danske kvindelige stangspringene har opnået at komme over.

Vi ser også nye talenter i de mindre årgange præstere ved mesterskaberne. Ballerups mellem og langdistance løbere er rigtigt godt kørende især afspejlet ved Mia van Wagenen og Majken Lützen. Også blandt kasterne ser vi gode resultater. Amalie Pfeiffer er gået en klasse op siden sidste sæson til U17 men fortsætter selv blandt lidt ældre atleter med at markere sig som landets bedste kuglestøder. 15-årige Klara Loessl viste ligeledes sit store talent med at være bare o.o1 sek fra at være Danmarks hurtigste pige på 60m. Til gengæld er Klara landets bedste 15-årige stangspringer og eneste pige som kom over højden på 3 meter. Klara er et rigtigt godt eksempel på et af de mange talenter som vil spire frem i løbet af et par år.

Stor Ros til atleterne, trænere og supportholdet bag DMU-inde 2017 !