Stor weekend for BAK ved Øst-mesterskaberne

Traditionen tro var Ballerup Atletik Klub vært for atletikkens regionsmesterskaber i Ballerup Super Arena d. 20-21 januar. Klubben var igen blandt de mest vindende klubber og der var  også i år nogle meget flotte overraskelser fra Ballerups atletik talenter. Mesterskaberne er blandt de første atletikstævner i sæson 2018 så atleterne var naturligvis glade for endelig at komme i en konkurrence med lidt stress på.

Klubbens bedste atleter har i mange år modtaget coaching fra den tidligere polske stangspringer og OL-deltager Wojcieck Bucarski. Hans atleter skuffede bestemt ikke og er tydeligvis klar til en ny stor sæson. De kvindelige stangspringere Ida L Jespersen (U20) og Klara Loessl (U18) blev begge øst-danske mestre i Ballerup Super Arena (se billede). Længdespringskonkurrencen i U20 klassen blev igen i år vundet af Ballerup AK’s Emil Ipsen med endnu et 7 meter spring (7.03m). Der var også endnu et mesterskab til kuglestøder Amalie Pfeiffer i U18 klassen (13.32m). En overrraskelse kom fra 800m løberen Rasmus Baltzersen som i U18 klassen vandt sit første øst-mesterskab i en flot taktisk affære. Ida, Klara, Emil og Rasmus støttes alle via midler fra Team Ballerup.

I de lidt yngre grupper viste der sig nyt spirrende talent. Hos de 13-årige løb Ashley Gnanogoh hurtige 8.28sek på 60m og den kun 11-årige August Skytte Christensen sprang hele 1.45m i højdespring. 13-årige Lærke Larsen blev øst-dansk mester i stangspring med 2.01m og så var der stor jubel i hallen da kun 11-årige Anne Boesen i en viljestærk fight vandt guld til Ballerup AK på 1000 meteren.

Billede fra venstre: Ida L Jespersen, Wojcieck Bucarski og Klara Loessl.