60+ træning

Måske så du os på Kommunen den 3. november 2018……..

BAK motion 60 + var så heldige at være inviteret op på Rådhuset den 3. november, hvor Ballerup Kommune havde inviteret alle som er blevet pensionister i 2018.
Der var et stort fremmøde med tale fra Borgmesteren og viceborgmesteren samt et foredrag: Tænk hvis du bliver 100 år.
Imellem de forskellige seancer var det muligt at besøge en masse stande, hvor flere klubber var repræsenteret. Blandt andet BAK motion 60 +.
Nedenstående fortæller lidt om os, vores træning og de aktiviteter, som du kan deltage i:
Vi er pt. 30 medlemmer mellem 63 – 79 år.
Vi har fire trænere som sikrer, at vi får rørt os på en fornuftig måde.
Efter fælles opvarmning er der flere muligheder:
? De fleste laver styrke– og smidighedsøvelser, leg med bolde, stafet   mm.
? Nogle laver løbetræning.
? Nogle går en rask tur.

Til sidst samles vi og drikker kaffe og hyggesnakker.

Om sommeren er vi udendørs på Ballerup Atletik Stadion, Marbækvej 10, 2750 Ballerup. Udesæsonen starter efter påske.
Om vinteren er vi indendørs i Superarenaen, Ballerup Idrætsby 4, indgang NORD mod Boulevarden. Indesæsonen starter i uge 43 (efter efterårsferien). Der er dog stadig mulighed for at løbe en tur udenfor, hvis vejr og vind tillader det.
Vi tager på cykelture i nærområdet, holder jule-og påskefrokost, samt om sommeren tager vi en tur ud i det blå, hvor vi går en længere tur og spiser medbragt mad.
Vi håber, at du har lyst til at prøve kræfter hos os. Vi har plads til både mænd og kvinder samt par. Så mød op – de første 3-4 gange er gratis.

Her er vi klar til at tage imod......