Kursus i Sverige

High performance kursus i hæk og længde d. 9-11 november 2017.

Jeg har været så heldig at være på High performance kursus i Falun, Sverige - i hæk og længde med Loren Seagrave og Jeremy Fischer fra USA samt Rüdiger Harksen fra Tyskland som alle tre har atleter på VM og OL-niveau.
Det var et meget lærerigt kursus og jeg fik virkelig meget ud af kurset.  Det er et af de kurser, som vil rykker mig som træner.
Kurset var delt op i en teoretisk del og en praktisk del.
Man tænker, at sådanne high performance trænere er på et niveau, som man sket ikke kan følge med i. Men de var fantastiske og jeg er imponeret over deres viden, deres måde at træne på og deres alsidighed i træningen af deres atleter.
Deres holdning og måde at træne på, er lige som jeg ønsker at træne børn og unge.
Børn fra 12-14 års alderen træner med den samme træner til de er ca. 18 år. Det giver en kontinuitet i træningen. Når de er 18 år begynder de at specialiserer sig og der møder de så flere disciplin træner, som overtager.
Jeg kom hjem med et smil på læben, med mange nye øvelser, en oplevelse rigere og er blevet beskæftiget i, at jeg er på rette vej med mine atleter. Alsidighed i træningen, balance, øjentræning, styrke og smidighed.
Alt i alt et supergodt kursus - jeg er så klar til at dele ud af min viden.

Hilsen Trille.

 

 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle