En lille tur til Helsingør

10 personlige rekorder til drengene og 12 til Pigerne på denne dejlige dag.

Ashley løb sig helt til tops i på 60 meteren ved at løbe tiden i indledende på 7,89 sek. i samme heat løb både Stine, Filippa og Lærke med i tider på henholdsvis 8,54, 8,65 og 9,08sek. det rakte til en finaleplads for både Ashley og Stine. Ashley tid er så tæt på den danske bedstenotering for 14 årige at det kun er et spørgsmål om tid hvornår den bliver slået, tiden er 7,80 sek. Det er faktisk en tangering af den bedste 15 år rekord.

I finalen vandt den unge dame (Ashley) i tiden 8,03 sek. og Stine blev nr. 4 i tiden 8,62 sek.

På drenge siden blev det til en flot PR for Mathias på 7,84 sek. og sikker sejr. I længdespring blev det til en flot b2 plads med 5,28 meter.

I højdespring blev det til PR for Lærke, så nu hedder det 1,42 meter. Ny her var Alberthe og med en træningsbaggrund og første stævne blev det til 1,25 meter.

Otto, Vilfred og Mikkel løb alle 60m indlede på 60 meteren og blev noteret for henholdsvis 9,81 s, 10,69s og 10,12 sek. ingen af de herrer kom i finalen.

Jacob Konarski deltog i det første stævne nogen sinde og det blev til m9,71 sek. og det var meget flot.

Sarah og Frederikke deltog på 60 meteren og Sarah sluttede som nr. 5 i den flotte tid af 8,68 sek. og Frederikke måtte se sig nøje med indledende hvor det blev til 9,10 sek.

Frederik B deltog foe anden gang ved Kronborg Games og gjorde det så godt og med 2,81 meter blev det da også til en PR.

Der kommer billeder på Facebook Link her

Link til resultater