Vedr. nyt LOGO

Deltagerne ved årets generalforsamlingen ønskede at bibeholde klubbens klubdragt med hvid overdel og sorte bukser. En stor del af de fremmødte ønskede at få et nyt klublogo og der var stor tilslutning for at bevare klubbens navn: Ballerup Atletik Klub (BAK), Det blev besluttet at tydeliggøre klubbens motionstilbud på diverse medier eks. Facebook m.fl.

Da klubbens logo ikke er bestemt ved klubbens vedtægter, vil bestyrelsen gerne indsamle forslag til et kommende logo fra mellemmerne frem til 10. maj. Derefter vil et udvalg bestående af Søren Jensen og Ulrich suppleret med 2 deltagere mere forestå processen i løbet af sommeren, så vi kan anvende det nye logo fra 1. januar 2020.

De foreslåede logo-er på generalforsamlingen er allerede i spil for udvalget.  Udvalget vil vælge et par logo-forslag til en afstemning blandt klubbens medlemmer.

Har du forslag og ønsker du at med i udvalget (det sidste først til mølle) skal du sende mail til formand Jørgen Gotsch, mail: bak.formand@gmail.com.