Julestævnet i Super Arenaen

Ved årets sidste indstævne der blev afviklet i Ballerup Super Arena d. 27.12 løb og med Ballerup Atletik klub som arrangør, den kun 14 årige Mikkel Marklund sig til en meget flot tid på 60 meteren i tiden 7.52 sek.

Mikkel er først startet til atletik for knap 4 måneder siden og det lover godt for den unge mand med så flotte tider og kun en meget lidt teknik, for det er ikke bare at løbe, nej man skal have en hurtig reaktion i startblokken og komme afsted mår skuddet lyder og så accelererer hurtigst muligt, her er der en del teknik at forbedre og som man siger træning skal der til.

Dagens anden meget flotte resultat (også som nybegynder) var Silas Dahl der deltog i konkurrence for første gang i højdespring og det blev til en flot anden plads med 1,53 meter, det samme gælder her, teknisk træning og hurtighed er en meget stor fordel.

De to helt unge piger var det Sarah Eskensen og Frederikke Lundberg der gjorde en flot figur på 60 meter henholdsvis i tiden 8,98 sek. og 8,98 sek. og på 200 meteren i tiderne 30,62 sek. og 31,01 sek.

Ashley Gnanogoh holder sit stabile niveau på både 60 meter, 60 m hæk og kuglestød med henholdsvis 8,35 sek., 10,45 sek og 12,04 meter med 2 kg kuglen. Ashley deltager for øvrigt i mange kamp på Østerbro den 6. januar.

Caroline er på veg tilbage til eliten efter længere tids sydom og med 1,50 metr i højdespring og i kuglestød med 9,02 meter, lover godt for den kommende sæson.

 
se under Galleri der kommer billeder. 

Link til Michael Hyldested billeder

 


  

 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle