Første runde af harestrupløbet 

Så blev årets harestrup serie skudt igang og lad os slå fast med det samme at bedre løbevejr skal der ledes længe efter. Så med perfekte forhold og en flok atleter der har vist godt og stabilt niveau her i efteråret var der på forhånd store forventninger til denne første runde.

Der blev da heller ikke skuffet og en hel del nye personlige rekorder så dagens lys hvor især Joachim Rønsholt forbedring af sin gamle junior verdensrekord kom helt uventet. Med tiden 10.27 min så er der nu kun 5 sekunder op til Paulos tid helt tilbage fra 2011. Værd at bemærke er også at Majken Lützen for alvor er tilbage efter en sæson der har været præget af en langvarig genoptræning. Her nærmer vi os også alletiders bedste om end Majken med tiden 12.10 min er et lille halvt minut fra Mias bedste tid.

Victor Hee får lavet en af tidens bedste debut tider og med tiden 11.34 min går Victor ind på alletiders ranglistens 18. plads hvilket efterhånden indikerer at rigtig mange snart har løbet super gode tider på denne rute. Rigtig positivt er det også at se at fødekæden til nye top tider er intakt og at se Annika Olesen løbe under 15 minutter med tiden 14.52 min var bare super opmuntrende.

En lille gruppe løbere (Mathilde Rasmussen, Katja Müllertz og Cecilie H Christensen) tog 8 minutters pause og gentog derefter testen. Det så opmuntrende ud og både Katja og Mathilde viser at de også snart er klar til at klokke to hurtige tider med kort pause. Cecilie bekræfter at formen er helt i top og starter ud med personlig rekord på 12.19 min for derefter at tage den næste på 12.32 min.

Alt i alt var der positive takter fra alle (også dem der ikke er nævnt her), så tag et kig på resultatlisten og lad os alle opmuntres af at vi går en god sæson i møde.

Træner teamet Torben, Stephan og Per

 se tider og statistik her 
 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle