Etape Bornholm
Så er etape Bornholm igang og mellem/lang gruppen har sendt et godt team afsted bestående af gruppens 2 kvinde løbere (Cecilie og Katja) samt eks BAKeren (Christoffer) med Amerikansk opBAKning (Emily). Teamet har medbragt entusiastisk heppekor bestående af Sebastian og Friis. Vi skal naturligvis ikke glemme David som også deltager og der er lovning på at fotografen vil finde ham i løbet af ugen og få et godt billede af den unge mand.
Med tre ugers løbepause op til løbet, så burde teamet være fuldt restitueret, men desværre ligger der et par uheldige fod skader bag, så målsætningen er at holde sig løbende til Rønne på fredag.
Dagen idag skulle være første prøvelse og det gik ualmindeligt positivt på trods af det varme vejr og en lang opvarmning med vandring i og omkring Hammershus. Tiderne på den første 10 km blev:
Christoffer 37.31 min
Cecilie 42.46 min
David 44.24 min
Katja 45.54 min
Emily 47.57 min
Det var en varm dag idag, men meterologerne varsler hedebølge, så de efterfølgende dage skulle blive varmere. Allerede imorgen kan der komme store forskydninger i stillingen, da sand etapen godt kan være tung at komme igennem. Det skal blive spænende at se om Cecilie kan holde hendes samlede 18 plads eller om Katja med et stærkt løb kan forbedre sin 38 plads.
Opdatering følger i morgen??????‍♀????? — sammen med Cecilie Christensen. 
 

 

 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle