Opdateret d. 12/10 2019 /SJ

Løbe og motion afdeling.
Løb med os, det er også for dig ...

Motionstræning? Alle kan starte til motionstræning hos Ballerup Atletik Klub. Det er muligt at starte hele året og der er altid plads til alle, såvel de erfarne som de nye løbere og motionister.

Hvorfor motionere og løbe alene,
når du har mulighed for at mødes med andre motionister i fantastiske rammer.

Alle kan være med uanset niveau. Vi mødes mandag kl. 17 i Hedegårdshallen og onsdag kl. 17:20 i klubhuset.

Vi løber hele året rundt, fra Ballerup atletikstadion. Derudover løber vi også i området omkring Harestrup ådal, og om sommeren i Hareskoven (mødested P-plads ved planteskole).

Træningsdag i uge 15, den 1. april, starter på Ballerup Atletik stadion

TræningsdageTidStedInstruktør
Mandage17.00-19.00

Hedegårdshallen
Magleparken, 2750 Ballerup

Ivar Laursen
Connie Holm
Heidi Pfieffer
Onsdage17.30-19.30
Ballerup Atletik Stadion
Marbækvej 10
2750 Ballerup

Ivar Laursen
Connie Holm
Heidi Pfieffer
Lørdage09:00-10:00 Atletik Stadion Inge Gelineck

Terminsliste 2019:

Vi laver en del event i løbet af året.

Her en terminliste på de foreløbige løb og arrangementer i 2019 :

D. 01.12 - Julestjerneløbet, 5 km - 10 km - 15 km, Hillerød

D. 02.12 - Julefrokost, Invitation kommer senere, Klubhuset

D. 26.12 - Søndersøløbet, 5,5 km gå/løb - 11 km, Søndersø, Værløse

D. 31.12 - Nytårskur, Gå/løbe tur kl. 10.00, Klubhuset

Målsætninger for træningen

Vores målsætning for motionstræningen er at alle får en god positiv oplevelse, med det at skulle træne og bevæge sig.

Vi bestræber os på, at sikre at alle føler der er en udvikling i deres træning og er behjælpelige med at sætte individuelle og realistiske mål for deres træning.
Det er vigtigt for motionsholdet at holde fast i, at vi er et socialt velfungerende hold, med sammenhold og arrangementer over året.

Alle trænere på motionsholdet i Ballerup Atletik Klub har gennemgået kurser i motions og løbetræning.

Medlemskontingent

Medlemskontingentet i Ballerup Atletik Klub fastsættes ved klubbens generalforsamling. Du kan finde medlemskontingentet for alle vores træningsgrupper under fanebladet KONTIGENT.

Du er også velkommen til at kontakte vores trænere som gerne svarer på spørgsmål.

Connie Holm tlf. 26390060

Heidi Pfeiffer tlf.: 2160 5171 & Inge Gelineck 25216895

Ivar Laursen tlf. 41408812, Email iogkm.laursen@gmail.com

Kontakt opstartshold:

Connie Holm tlf. 26390060 eller Heidi Pfeiffer tlf.: 2160 5171

Vi er en del af Ballerup Atletik klub og der vil være flere fælles klub arrangementer, med og uden deltagerbetaling
BAK løberne og motionister mødes flere gange årligt til hyggelige arrangementer, hvor vi spiser sammen.

Vi holder kontakten med hinanden via Facebook og mail.

Kontingent:
Det koster kr. 475,- halvårligt – første 3-4 gange er gratis. Man kan frit vælge fra gang til gang om man vil træne med BAK løberne eller på motionsholdet.

Motion har bivirkninger

• Du får bedre kondition

• Du får frisk luft

• Du får stærkere muskler