BAK løbe og motion afdeling.

Motionstræning? Alle kan starte til motionstræning hos Ballerup Atletik Klub. Det er muligt at starte hele året og der er altid plads til alle, såvel de erfarne som de nye løbere og motionister.
Vi har også specielle opstartshold hvor træningen er lagt an på at kunne løbe 5 km. Tal med træneren ved din næste træning.

Vi laver en del event i løbet af året

Her et træningspas mandag aften på stadion....

Hvor og hvornår træner vi? Uge 43 - mandag den 23.10.2017 se skema....
Træningsdage Tid Sted Instruktør
Mandage
I Hedgårdshallen
Ivar Lauersen
Connie Holm
Heidi Pfeiffer
Onsdage
Atletik Stadion (klubhuset)
Ivar Lauesen
Connie Holm
Heidi Pfeiffer
 Lørdage 09:00-10:00Atletik Stadion (klubhuset) Heidi Pfeiffer

Terminsliste:
Fredag d. 3 november Årsfest Tapeten
Søndag d. 3 december Julestjerneløbet 5-10-15 km Hillerød
Mandag d. 4 december Julefrokost klubhuset
Søndag d. 31 december Nytårskur kl. 10 klubhuset gå/løbetur champagne og kransekage

Målsætninger for træningen

Vores målsætning for motionstræningen er at alle får en god positiv oplevelse, med det at skulle træne og bevæge sig.

Vi bestræber os på, at sikre at alle føler der er en udvikling i deres træning og er behjælpelige med at sætte individuelle og realistiske mål for deres træning.
Det er vigtigt for motionsholdet at holde fast i, at vi er et socialt velfungerende hold, med sammenhold og arrangementer over året.

Alle trænere på motionsholdet i Ballerup Atletik Klub har gennemgået kurser i motions og løbetræning.

Medlemskontingent

Medlemskontingentet i Ballerup Atletik Klub fastsættes ved klubbens generalforsamling. Du kan finde medlemskontingentet for alle vores træningsgrupper under fanebladet KONTIGENT.
Kontakt motion:

Du er også velkommen til at kontakte vores trænere som gerne svarer på spørgsmål.
Ivar Laursen tlf. 41408812, Email iogkm.laursen@gmail.com

Kontakt opstartshold:
Heidi Pfeiffer tlf.: 2160 5171

BAK løberne og motionister mødes flere gange årligt til hyggelige arrangementer, hvor vi spiser sammen.

Kontingent:
Det koster kr. 475,- halvårligt – første 3-4 gange er gratis. Man kan frit vælge fra gang til gang om man vil træne med BAK løberne eller på motionsholdet.

Motion har bivirkninger

Du får bedre kondition
Du får stærkere muskler
Du bliver mindre syg