DTU holdkampen på Østerbro gav 2 medaljesæt til BAK

Atletiksæsonens sidste større begivenhed er DM finalen for hold i ungdoms og juniorklasserne. BAK havde 2 ungdomshold (12-15 årige) med i finalen som blev afholdt på Østerbro Stadion d. 23 september. BAK's piger vandt for andet år i træk en sølvmedalje. BAK's drenge tog lidt overraskende bronzemedaljerne.

Som sædvanligt når vi har holdkamp havde vi skader og sygdom allerede inden start. Drengene startede også rigitgt skidt med 3 krydser i stangspring og Rasmus Jensen fik en fiber på 100m Drengeholdet kæmpede dog flot videre og Oliver Jensen tog så lige en tjans i højdespring. En øvelse han aldrig havde prøvet før. Det må man sige han klarede rigtigt flot med 1.40m.

Et meget flot resultat kom også fra 15-årige Rasmus Balterzen som løb 3000m i 9.10.55 min (ny Dansk årsbedste for 15-årige). Ligeledes var der ny PB til 15-årige Mathias B. Rasmussen som slyngede 4 kg hammeren udpå imponerende 47.73 m. Hos pigerne sprang kun 13-årige Caroline Vammen 1.53 m i højdespring hvilket også er Dansk årsbedste notering for denne alder. Stævnet blev afsluttet med en meget flot 4x100m stafet hvor pigerne løb flotte 50.45 sek hvilket ikke bare er klubrekord i Ballerup for 15-årige. Stafetløbet var så hurtigt at pigerne også kom under klubrekorden for senior kvinder. Meget meget imponerende og et STORT tillykke til de unge talenter !!