Klubtøj kan snart købes på hjemmesiden

Kære alle

Det er nu lige før at hjemmesiden er klar til at du kan bestille både klubtrøjer og T-shirt. Er den T-shirt du har fået ved indmeldelse i klubben ved at være slidt, så er det her du kan bestille en ny.

Du kan bestille klubtrøje og sorte klubbukser enten som lange eller korte tights. Klubtøj, som skal bæres ved stævner, skal være rent og sømmeligt.

Ud over dette kan du tilkøbe trøjer m/u ærmer, vindtæt over- og underdel, klubtræningsdragt med navn og klubemblem samt andre sportsartikler. Gå ind på hjemmesiden den 1. november. Ved årsfesten vil der være fremvisning at klubtøjet, hvor du også kan prøve de forskellige dele og finde din størrelse. Herefter kan du gå hjem og bestille på hjemmesiden.

Du bliver bedt om at betale, men pengene bliver først trukket ved levering ca. 8. dage senere, typisk i klubhuset om onsdagen. Det er også muligt, at jeg tager det med en mandag aften til træning i hallen, det aftaler vi bare.

Herunder et par eks.