Atletik-ungdomsholdet (14-17 år)
 
 
Kan mit barn starte på atletik-ungdomsholdet?Atletik-ungdomsholdet er for børn/teenagere på 14-17 år. Dit barn kan starte på atletik-ungdomsholdet hvis han/hun er fra årgang 2004, 2003, 2002, 2001 eller 2000. Piger og drenge træner på samme hold. Vi optager børnene løbende på alle tidspunkter af året. Dit barn behøver altså ikke starte i begyndelsen af en sæson. Kontakt blot klubben for at høre om der er plads på holdet. Kontakt email findes nederst på denne side. 
 
Hvor og hvornår træner i?Atletik-ungdomsholdet træner to gange om ugen. Om sommeren (påske-efterårsferien) træner holdet på Ballerup Atletik Stadion. Om vinteren (efterårsferien-påske) træner holdet i en gymnastiksal. Herudover kan der være specialtræning efter aftale med trænerne
 
 
Hvor trænes der i vintersæsonen 2017 og 2018?
Atletik-ungdomsholdet træner i vintersæsonen 2017 og 2018 efter nedenstående skema.
 
Første træningsdag er mandag d. 23 oktober 2017
Sidste træningsdag er onsdag d. 21 marts 2018
Der er ingen træning på skolernes ferie og fridage.
 
 
 
 
 
 
 
 
TræningsdageTidStedInstruktør
Mandage17.30-19.00
 
Hedegårds Hallen
Magleparken 8
2750 Ballerup
 
 
Jørgen Matz
Lars Elggard Larsen
Onsdage17.30-19.00 
Ball. Super Arena
Ballerup Idrætsby
2750 Ballerup
 
 
Erik Olsen
Randi Carstensen
 
 
Målsætninger for træningen 
 
Atletik for børn på 14-17 år er målrettet imod at give børnene forøget basal kondition samt lære børnene færdigheder i flere tekniske discipliner. Vi arbejder med forskellige atletikøvelser på et niveau hvor børnene ofte vil skulle igennem flere gentagelser og forløb for hele tiden at forberede og forfine deres kondition og teknik.  

I Ballerup AK arbejder vi efter et aldersrelateret træningskoncept (ATK). Selvom børn ofte i denne alder er temmelig beviste om deres styrker og svagheder så fremhæver vi altid nødvendigheden af stadigt at afprøve mange forskellige atletik discipliner.
 
Børnene kan træne i T-shirts evt et par træningsbukser. Vi anbefaler et par indendørs gummisko med skridsikre såler (rene naturligvis). Bare tæer er også ok men det er ikke tilladt at træne på strømpesokker

Børnene bedes være omklædt og klar til det angivne start-tidspunkt for træningen.
Husk noget at drikke. Vi holder en drikkepause halvvejs i træningen.
 
Børn i 14-17 års gruppen vil blive introduceret til atletikstævner. Stævner er konkurrencer hvor børnene konkurrerer med andre børn på samme alder. For nogle børn er konkurrencerne meget motiverende, mens andre børn optræder mere reserveret. Der kan være stor forskel på børns tilgang til deltagelse i stævner. Vores målsætning er rummelighed og det er vigtigt for os børnene trives med konkurrenceelementet. 
 
Alle børne og ungdomstrænere i Ballerup Atletik Klub har underskrevet børneattester ifølge gældende lovgivning
 
 
Medlemskontigent
 
Medlemskontigentet i Ballerup Atletik Klub fastsættes ved klubbens generalforsamling. Du kan finde medlemskontigentet for alle vores træningsgrupper under fanebladet KONTIGENT.


Kontakt

Spørgsmål rettes til Ulrich Engmark, 51271126 eller på uengmark@gmail.com
 

 

 
 
 
Forældremanual
for BAK
BAK´s Alkoholdspolitik

Retningslinier for Stævner

Udstyrsbetraktninger 

Opvarmningtil stævner