Aspiranterne

(Lukket hold - udtagne atleter)

BAK's aspirantgruppe er en gruppe af talentfulde unge atleter der modtager ekstra specialtræning. Man skal udtages til at træne med i denne gruppe. Alderen på atleterne er mellem 13-16 år.

Aspiranterne træner kort intervaltræning, øvelser i koordination og styrke. Der trænes også i forskellige atletik discipliner især spring, sprint og hæk. Enkelte af atleterne træner også stangspring. Vi tager til konkurrencer, både nær og fjernt, og deltager også i klubbens årlige træningslejr under varmere himmelstrøg. Trænerne har været på flere trænerkurser og har en baggrund som enten tidligere atletikudøvere eller tidligere gymnaster.

Er du interesseret i en tilknytning til vores aspiranthold skal du kontakte klubbens sportschef Jørgen Matz på telefon 30832521 (gerne som SMS).

Vejledende træningstider i sommersæsonen 2017 (18/4-2017 – 14/10 2017) for aspiranterne er nedenfor:

TræningstiderTræningsstedInstruktør
MANDAG         16.30-18.30
- Teknisk træning
Trille, Rene
TIRSDAG16.30-18.00
- Styrketræning i styrkelokalet
Kristian
ONSDAG16.30-18.30
- Teknisk træning
Trille, Frederikke
TORSDAG16.30-18.30