BAK's konkurrence løbere

(ungdom  fra 17 år og senior)

Opdateret den 22.10.2019

Er din primære interesse mellem og langdistanceløb så er dette gruppen for dig. Se holdet her...

I denne gruppe er der løbere fra 14 år og opefter, som alle er interesserede i at løbe stærkere end de gjorde i går. Distancerne er fra 800 m og op til marathon. På træningsaftenerne på stadion løber vi intervaltræning og træner koordination og styrke. En gang om ugen løber vi i ujævnt terræn i Hareskoven. Vi tager til konkurrencer, både nær og fjernt, og deltager også i klubbens årlige træningslejr under varmere himmelstrøg. Trænerne er tidligere konkurrenceløbere med stor erfaring på alle distancer og med flere trænerkurser i bagagen.

Er du interesseret i en tilknytning til vores konkurrenceløbere skal du kontakte uengmark@gmail.com
Vejledende træningstider i udesæsonen 2019 for konkurrenceløberne er nedenfor:

Stemningsbilleder:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Udesæsonen start 2018