BAK's konkurrenceløbere

(ungdom og senior)

Er din primære interesse mellem og langdistanceløb så er dette gruppen for dig.

I denne gruppe er der løbere fra 12 år og opefter, som alle er interesserede i at løbe stærkere end de gjorde i går. Distancerne er fra 800 m og op til marathon. På træningsaftenerne på stadion løber vi intervaltræning og træner koordination og styrke. En gang om ugen løber vi i ujævnt terræn i Hareskoven. Vi tager til konkurrencer, både nær og fjernt, og deltager også i klubbens årlige træningslejr under varmere himmelstrøg. Trænerne er tidligere konkurrenceløbere med stor erfaring på alle distancer og med flere trænerkurser i bagagen.

Er du interesseret i en tilknytning til vores konkurrenceløbere skal du kontakte klubbens sportschef Jørgen Matz på email: jmat@mettebundsgaard.dk

Vejledende træningstider i vintersæsonen 2017-2018 (19 oktober 2017 - 12 april 2018) for konkurrenceløberne er nedenfor:

Gruppe Træningstider Møde eller træningssted
 Instruktør
MANDAG
 Løb, mellem-lang
 18.00-20.00 Hedegårdshallen Per Christensen, Torben Riis
ONSDAG Løb, mellem-lang 18.00-20.00 Superarena/Styrkerum Stephan Jensen, Per Christensen, Torben Riis
TORSDAG Skovløb 18.00-20.00 Styrkerummet Stephan Jensen, Randi Carstensen
LØRDAG Løb, mellem-lang 10.00-12.00 Ballerup Atletik Stadion/Hareskoven* Torben Riis

*Mødested ved løb i Hareskoven er P-pladsen ved Planteskolen på Skovvej