BAK Talent & Elite

 
Ballerup AK arbejder målrettet med talent og eliteudvikling. Vi er en aktiv klub i elitekommune samarbejdet og har gennem flere år modtaget støtte fra Team Ballerup til klubbens talent og elitearbejde.
 

Læs mere om Team Ballerup Her 


 
 
Målsætning
 
Ballerup AK skal være blandt de bedste klubber i Øst-danmark. Vores ambition er at fostre talenter til Dansk Atletik og kontinuerligt bidrage med nye talenter til talentudviklingen under DAF. For at opnå denne målsætning har klubben etableret BAK Talent & Elite.
 
Optagelse i BAK Talent & Elite

Optagelse i BAK Talent & Elite er muligt for de BAK atleter der gennem flid og vedholden træning opnår resultater på de nationale ranglister. Disse resultater skal være indenfor rækkevidden (ca. 5%) fra DAF's nationale årgangs og elitegruppekrav fra 2018, som kan findes her: DAF's årgangs og elitekrav 2018.
 
I bedømmelsen for optagelse i BAK Talent & Elite indgår atletens potentiale for at opnå resultater på national niveau (danske mesterskaber), atletens indstilling til sin træning og tilhørsforholdet til andre kammerater. Kun atleter som er fyldt 14 år kan optages i BAK Talent & Elite. Optagelse sker i samråd mellem træner, sportschefen, formanden og forældre. Ved optagelse i BAK Talent & Elite forpligter klubben sig at støtte atletens videre udvikling indenfor klubbens økonomiske rammer (disse fastsættes af bestyrelsen). For atleten giver dette adgang til træning med klubbens talent og elitetrænere. For atleter som optages i DAF's decentale eller centrale talentudviklingsprogram medfører dette økonomiske bidrag fra klubben til de aktiviteter der varetages af DAF.
 
 


 

 
Aktive i BAK Talent & Elite 
 
 Rasmus Jensen -1999
 Joachim Rønsholt -1999
 Ida Lønne Jespersen -2000
 Mathias Kveiborg -2000
 Rebecca Spiegelhauer -2002 
 Mathias B. Rasmussen -2002 
 Caroline Rødgaard-Jessen -2002 
 Majken Lützen -2003 
 Cecilie Gedsø Færge -2003 
 Alma Søttrup -2003 
 Freja K Madsen -2002 
 Caroline Vammen -2004 
 Nanna Grubert -2004  

 
 Trænere for BAK Talent & Elite
 Tommy Rønning Spring og sprint
 Wojciech Buciarski  Spring og sprint
 Uffe Jensen  Kast 
 Stephan Jensen  Mellem/lang distance