Info vedr. afhentning

Man kan nu købe nyt tøj med de rigtige logoer på som er gældene fremover

der er ti dages leveringstid, og lev. vil altid være en onsdage så...

Ring dog hvis du er i tvivl Ulrich 51271126

Klubtrøje med to tryk, dr. og pi. 029338
Beskrivelse

Klubtrøje til drenge/pige og herrer. (Skal bæres til stævner) - ved første gang indmeldelse i klubben modtager man denne.

Sporty funktionel T-shirt med fugttransporterende funktion, som betyder at fugt transporteres væk fra kroppen og holder dig tør i længere tid.

Klubtrøje med to tryk - dame 029339
Beskrivelse
Klubtrøje damer (skal bruges i konkurrence), ved første gang indmeldelse i klubben modtager man denne.

Herrer - Craft Rush singlet 1907367
Beskrivelse

Herrer - Rush Singlet er en letvægts singlet fremstillet af funktionelt materiale, som yder god fugttransport og køleeffekt.

Dame - Craft Rush singlet 1907368
Beskrivelse

Dame - Rush Singlet er en letvægts singlet fremstillet af funktionelt materiale, som yder god fugttransport og køleeffekt.

Dame top Mind Short 1907370
Beskrivelse
Sports BH/Rush Top er en let sportstop i funktionelt materiale, som yder god støtte, fugttransport og køleeffekt. Jersey for giver ekstra komfort.trykken med et BAK logo foran.
Junior overdel, navn+2 tryk 6421028
 dejlig overtøj
Junior buks til overdel + tryk 6421027
Beskrivelse
Joggingbukser i sweatmateriale, unisex model med lommer. Lynlås i taljen og elestik forneden. Passer fint til alle trøjer i Basic serien.

Kvalitet: 65% ter, 35 % bomuld

Herre hætte sweatjakke 21044
Beskrivelse

Hætte sweatjakke, 2 sidelommer med lynlås og 2 indvendige lommer. Kontrastfarvet meshfor i hætte. Double face snøre. Stretch rib i manchetter og forneden. Flatlock sømme i tone-in-tone. Høretelefon løsning.

Medfølger i prisen: stort BAK loge på ryggen, lille BAK logo på venstre bryst og navn på højre bryst

Dame - hætte sweatjakke 21045

Craft Rush SS Tee dame, 1907362
Beskrivelse

Craft Rush SS Tee er en let t-shirt i et funktionelt materiale, som yder god fugttransport og køleeffekt. Der er mesh panel i armhulerne som yder ekstra ventilation. Denne t-shirt er perfekt til eksponering af klub-, sponsor- og firmalogoer. Materialet er 100% polyester.

Mint SS tee, herrer, 1907361
Beskrivelse

Rush SS Tee er en let T-shirt i funktionelt materiale, som yder god fugttransport og køleeffekt.

Mesh panel i armhulerne yder ekstra ventilation.
Herrer med halv ærme