Træningslejr
Tilmeldingsfrist er overskredet

Træningslejr Italien 2022

Camping Santapomata, Castiglione della Pescaia

Så er det tid til at tilmelde sig et af årets højdepunkter, den årlige træningslejr, som afholdes i påsken.

Info vedr. tur findes her

Hyttefordeling findes her

FormålTuren har til formål at tilbyde en god og seriøs træning men et lige så vigtigt formål er at bidrage til at udbygge klubbens sociale og samlende miljø. Turen henvender sig til en bred vifte af klubbens medlemmer. Dog har vi ikke mulighed for at medtage de yngste under 12 år uden følgeskab af forældre. Ledere på turen er Uffe Jensen. Vi har en del af klubbens centrale trænere med på turen.
Hvor skal vi hen?I påsken 2022 går turen til Castiglione della Pescaia i Italien. Castiglione della Pescaia er en mindre by på Italiens vestkyst ikke langt fra Grosseto, og ca. 200 km nordvest for Rom.

RejsenTræningslejren foregår i påsken, og der er afrejse fredag d. 8. april 2022 kl. ca. 15.00 og hjemkomst mandag d. 18. april. Rejsen foregår i bus og forventes at vare ca. 24 timer. Vort busselskab bliver Brønnums Turistfart, som vi har benyttet os af i snart mange år. Bussen med to chauffører bliver i Italien og sørger for vores transport rundt dernede.

Ophold og logiVi skal bo i mobilehomes på campingpladsen Camping Santapomata som ligger direkte ned til stranden og ca. 6,5km uden for Castaglione della pescaia. Vi bor ca. 5 personer i hver vogn, som har bad, toilet, lille opholdstue med køkken og to soverum. Ét med dobbeltseng og et med enkelseng/køje. Der er fællesspisning på campingpladsen til både morgenmad, frokost og aftensmad. Spisning foregår i et stort fællestelt. Maden laves af vores kok Torben med hjælpere.
Programmet dernedeProgrammet for turen er ikke endeligt endnu men hovedpunkterne ligger fast. Der bliver mulighed for at træne 2 gange om dag de fleste dage Træning foregår på stadion, på stranden eller i campingpladsens nærområde. En dag vil der være hviledag, hvor der blive arrangeret en heldags udflugt. Som traditionen byder, vil der på udflugterne blive mulighed for shopping, men også et mere kulturelt indslag eller blot muligheden for at nyde foråret på en fortovscafé vil vi prøve at imødese.
Pris og betaling

Prisen på turen er kr. 4.800,- pr deltager. For deltagere, som ikke er medlem af Ballerup AK, er prisen dog kr. 5.000,-. Disse priser kan dog kun holde, såfremt der er minimum 50 tilmeldte. Inkluderet i prisen er alle rejseudgifter, transport dernede, ophold på campingpladsen og fuld forplejning. Lommepenge og eventuelle entréudgifter er ikke inkluderet.

Bindende tilmelding til turen skal ske senest søndag den 23. januar 2022 på ”Event” på klubbens hjemmeside.

Tilmeldingsgebyr er på kr. 2.800,-, og skal ligeledes indbetales over Event for at tilmeldingen er gyldig. Husk at oplyse fulde navn og alder på de tilmeldte.

Tilmeldingsgebyret på kr. 2.800,- vil ikke blive tilbagebetalt ved eventuelle frameldinger uanset årsagen hertil.
Det resterende beløb på kr. 2.000,- for klubmedlemmer og kr. 2200,- for øvrige skal indbetales på Event senest d. 5. marts 2022.

Corona

For at kunne deltage i turen kræves fuld COVID-19 vaccination i henhold til myndighedernes anbefalinger. Det skal endvidere forventes, at der kræves gyldig test ved afrejse. Der vil blive informeret nærmere omkring retningslinjerne vedrørende corona før afrejse. Bliver turen aflyst grundet corona restriktioner, vil indbetalt beløb blive tilbagebetalt.

Har i spørgsmål angående turen, er i velkommen til at kontakte Uffe Jensen.

Nærmere information om turen vil blive udsendt ca. 1 uge før afrejse. Vi glæder os til endnu en spændende træningslejr på både det sportslige og sociale plan.

27.03.2022
08.04.2022 kl. 15.00 - 18.04.2022 kl. 13.00