Klubmodul henter siden
Pallas Spelen 2022
Tilmeldingsfrist er overskredet

Stævnet
Pallasspelen er foruden DMU det største stævne Ballerup Atletik Klub deltager ved indendørs. Efter at inde-sæsonen 2020 gik i vasken grundet Corona er vi glade for endelig at kunne invitere til det bedste ordinære stævne i indendørs-sæsonen. Stævnet afholdes i Malmö sidste weekend i Januar (29-30 Januar).
Stævne indbydelse klik her
Foreløbig tidsskema klik her
Tilmelding
Før tilmelding
Inden tilmelding til dette stævnet bedes interesserede atleter snakke med deres trænere, hvilke discipliner man bør deltage i. Stævnet er som udgangspunkt for atleter der er 13 år eller ældre. 
Transport
Eftersom stævnet foregår i Sverige er der behov hjælp til transport. Ved tilmelding her på Event bedes forældre/atleter med bil undersøge om de kan være behjælpelige med kørsel. Dette gøre ved at krydse af ved enten lørdag eller søndag. For de atleter som deltager både om lørdagen og om søndagen er det muligt at overnatte i Sverige. Se næremere under overnatning nedenfor.
Overnatning
Der er booket op til 20 pladser til atleter og trænere/ledere. Dette er fortrinsvis til atleter som deltager begge dage. Prisen er 300,00kr. for hotel inkl. aften og morgenmad. Er der ledige pladser kan atleter som kun deltager den ene dag godt få mulighed for at overnatte. Snak evt. med træner omkring dette. Der skal påregnes penge til frokost på stævnedagene. Ved mange tilmeldinger bliver der muligvis arrangeret frokost. 
Corona Pt. er der ikke nogle nævneværdige rejserestriktioner. 
Rejserestriktioner for udlandet ændres løbende. Man kan holde sig opdateret på dette link
Tilmeldte
0 /60
Tilmeldingsfrist
31.01.2022
Tidspunkt
12.02.2022 kl. 09.00 - 13.02.2022 kl. 17.00
Sted
Atleticum Malmø
Kørsel Lørdag:
Kørsel Søndag:
Antal pladser i bilen:
Navn på deltager*:
Årgang*:
1. øvelse*:
3. øvelse:
2. øvelse:
4. øvelse:
5. øvelse:

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle