Klubmodul henter siden
Eventyrløbet 2021
Kom og vær med i Fyns største folkefest!
Vi skal i gang med at løbe igen - men i år på en lidt anderledes måde "Fællesskab - hver for sig"

Eventyrløbet 2020 blev aflyst pga. Covid-19. Det vil ikke ske i år. Vi har brug for fællesskabet, motionen og at dele gode oplevelser med hinanden.
Vi kan desværre ikke få lov til at samle 20.000 glade deltagere til ét løb - så istedet, vil vi lave flere løb rundt omkring på Fyn.
Kristi himmelfartsdag er lig med Eventyrløbet. Det bliver det også den 13. maj 2021.
Du kan tilmelde dig løbet her og ende en samlet liste og i får nærmere besked om hvor i mødes og løber/går fra

 

Hvordan foregår det?

Eventyrløbet afholdes Kristi himmelfartsdag, torsdag den 13. maj 2021, hvor tusindvis af løbere i Odense, Fyn og måske andre steder i landet, er klar i gå- eller løbetøjet.
Vi starter med at sende fra vores live studie kl. 09.30, og der vil være velkomst, taler og opvarmning, inden løbet skydes igang kl. 10.00. Det er muligt at se udsendelsen direkte via vores Facebookside

Herefter begiver du dig ud på den rute du selv har valgt fra din bopæl eller arbejdsplads, sammen med gode kolleger. Du vil helt sikkert møde en masse andre glade deltagere med Eventyrløbets startnummer på! Hils venligt på dem og giv dem en virtuel "highfive" - på afstand.

Vores 2 studieværter, Heidi Frederikke og Morten Dam Sørensen, vil sende helt frem til kl. 13.00. Der vil være en blanding af interviews, videoer og musikalsk underholdning. MEN, der vil også være en masse fede konkurrencer undervejs.
Upload sjove billeder eller videoer, til Facebook eller Instagram og brug vors hashtag #Eventyrløbet.
Når du er i mål, vinker du til din nabo eller gode kolleger og klikker på "stop tiden" i din tilsendte mail. Du kan også, når pulsen er nede, uploade din tid - og herefter kan du downloade dit eget diplom.

 Følg os på de sociale medier

Vi vil være (særdeles) synlige og aktive på Facebook og Instagram frem til løbet. Det er her du kan se nyheder, vigtige informationer, og ikke mindst deltage i sjove og underholdende konkurrencer med gode præmier.

INSTAGRAM FACEBOOK
 

Tilmeldte
1 /250
Tilmeldingsfrist
03.04.2021
Tidspunkt
13.05.2021 kl. 10.00 - 13.05.2021 kl. 16.00
Sted
Visuelt løb i Ballerup
Deltagernavn*:
Skriv årstal du er født i*:
2 km løb:
2 km WALK:
5 km løb:
5 km Walk:
10 km løb:
10 km WALK:
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'