3. runde Cross National
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Her oversigten for Cross National sæson 2019-2020

Tal ned din løbe træner og bliv tilmeldt hos Stephan eller Per
Du kan ikke tilmelde dig på siden, dette er blot til orientering...
Tilmelding til Cross Nationals 2. runde skal ske senest den 17. november (tilmelding åbner senere).

CROSS NATIONAL

3. runde af Cross Nationals bliver arrangeret af Korup Motion i Korup

Dato: 26. januar 2020
Adresse:
Starttid:

Distancer:

18 x 1km for alle grupper

Særlige regler gældende for Cross Nationals 3. runde:
Alle løbere på holdet skal hver gennemføre 6 x 1 km. Stafetholdets samlede tid for 18 x 1 km tæller som holdresultat i Cross Nationals-konkurrencen. Løbernes rækkefølge på holdet er valgfri og må gerne ændres undervejs i konkurrencen.

Særligt om tilmelding til denne runde:
Det muligt at tilmelde hold på tværs af køn og klubber (mixhold) og hold, som er blandende mellem aldersklasser. Mixhold tæller dog ikke med i den samlede holdkonkurrence.
Har en klub ikke et antal løbere som er delbart med 3 laves der så mange hold som muligt. Den/de resterende løbere tilmeldes som “singleløber” og vil på løbsdagen blive sammensat med løbere fra andre klubber på blandede stafethold.

Tilmelding til Cross Nationals 3. runde åbner senere

11.01.2020
26.01.2020 kl. 12.00 - 26.01.2020 kl. 16.00
Korup