Juleløb/gang - Søndersø
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Juleløb/gang omkring Søndersø til dig som medlem.

I forbindelse med klubbens juleløb 2. juledag i samarbejde med Alugod Gang og Motion (Værløse) kan du løbe eller gå med i arrangementet gratis, hvis du tilmelder en anden person, som ikke er medlem og derfor betalende.

Du skal blot tilmelde din gæst og dig på klubbens event på hjemmesiden. Betalingen for gæsten må du forestå (måske gør I en aftale). Du vil få startnumre udleveret af Ulrich (51271126)

Du kan læse mere om løbet på BAK´s hjemmeside.

NB. MAN SKAL VÆRE MEDLEM for at tilmelde sig her, alle andre vil kunne finde på forsiden fra d. 1.10.2019 speciel indbydelse med tilmelding mm.
19.12.2019
26.12.2019 kl. 10.00 - 26.12.2019 kl. 11.30
Søndersø Ballerupvej, værløse
Navn på BAK deltager*:
Årgang*:
distance*:
Navn på ikke medlem:
Årgang:
distance:
100,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'