Cafe Strandtangen 111. th.

Så var tiden igen inde til at Cafe Strandtangen skulle genåbne og årsagen var jo at der for 10. gang skulle afholdes DMU i Skive.

I år var tidspunktet lørdag, den 25. og søndag, den 26. februar.

I år havde Cafeen skiftet plads og var rykket til hovedbygningen uden at køkken faciliteterne var væsentlig ændret. Til gengæld var Cafeen placeret på 1. sal, men således at alle ikke som sidste år havde alt for langt at gå mår maden skulle hentes.

Cafe holdet bestod i år af Christina, mor til Cecilie, Jacob, far til Klara, begge nye i Cafeen, samt Susie og Morfar. Det skal siget at Jacob ikke boede i Cafeen, da svigermor boede i nærheden. Så havde Cafeen en enkelt nat en logerende ved navn Randi, som udgav sig som træner, men da ”madosen” lørdag var lige slem nok på hemsen fortrak hun og flyttede, hvad der vel ikke var noget at sige til. Inden da havde Randi gjort sig fortjent til et skulderklap, tak for hjælpen Randi.

Fredag ved syv tiden ankom Cafe holdet og så skulle der gøres de resterende indkøb som blev foretaget af Susie og Christina, medens jeg fik sat de øvrige madvarer på plads. Formanden, der var vores chauffør, ordnede nøgle og lejligheds fordelingen.

Da alle var ankommet og havde indrettet sig blev der som sidste år indkaldt til et info møde hvor alle nødvendige informationer blev gennemgået.

Vi var igen i år en stor gruppe der var draget nord på. I alt 49 personer, atleter, trænere, massør og så det meget vigtige Cafe hold.

Inden sengetid skulle vi have Cafeen op at stå. Morgenmaden skulle gøres klar til afhentning samme aften, der skulle koges hamburgerryg, pilles æg og skrælles og skæres div. Grønsager.

Som sidste år var pladsen i Cafeen knap, men ved hjælp af de stærke ”kastere” lykkedes det at etablerer et bord mere til træner teamet, der i år skulle indtage såvel morgen – som aftensmad, medens alle atleter skulle gå Take Away vejen, der som sagt var meget nemmere i år.

Lørdag var det tidligt op. Der skulle varmes frikadeller og pakkes til Cafeens berømte Buffet, der skulle anrettes i hallen hvor vores atleter skulle ud i drabelige dueller. Første start var allerede kl. 8. Det var en af vores 8 debutanter Cecilie, der skulle springe længde.

Og så gik det ellers slag i slag og det manglede ikke på opbakning. Dejligt at se at mange forældre var mødt op for at heppe og der var ingen i hallen, der var i tvivl om hvor BAK var henne.

Cafe holdet fik nu etableret dagens Buffet. Der blev hele tiden sørget for at der var frisk grønt og frugt, lune deller, pasta med tilbehør, der gik som varmt brød, leverpostej m.m. Det var en aftale at Jacob skulle komme direkte til hallen.

Der blev dog også tid til at heppe på vores atleter og det varede ikke længe før vi kunne juble over det første Mesterskab, som Amalie, piger 17 år, stod for i Kugle.

Det blev i det hele taget en super dag med endnu to DM titler, der blev vundet på 800 m. af debutanten Majken, der i suveræn stil afviste al modstand i finalen, samt Mia, piger, 19 år, der snuppede titlen på 3000 m. Begge lagde sig fra start i front og den holdt de i stor stil i mål. Sikke en debut Majken. Stort tillykke til Jer alle tre.

Undervejs snuppede Alma og Kamilla hver en bronze på 3000 m. henholdsvis piger15 og 19.

Det hele sluttede med 60 m. indledende og finaler, men her var undertegnede gået, da der skulle laves aftensmad til en flok sultne atleter. Der skulle bl.a. steges 152 mørbradbøffer med en kogeplade til rådighed, koges pasta, varmes 5 l. sauce, rists bacon og pølser, men man siger jo at alt lykkes i en gasovn og Susie holdt mig løbende underrettet og det må siges at være spændende sms jeg modtog.

Cecilie var vare 1/100 fra en finaleplads i piger 15 år. Her blev det sølv til Klare som i finalen også kun var 1/100 fra guldet.

Frederikke blev bronzevinder i piger 19 år og selv om Bredo i drengenes finale bare var 3/100 fra pr. blev det desværre ”kun” til en 4. plads.

Lidt skuffende var det vel nok at Oliver D. måtte nøjes med en bronze i stang, men bedre en slet intet.

Første dagen medaljehøst blev på 3 Guld, 1 Sølv og 4 Bronze og mange flotte pr´er.

Skulle jeg nævne en enkel ud over medaljetagerne må det blive Oliver L. der debuterede i stang. Olivers pr. er p.t. 2.60 m. som også var start højder, altså hårde odds. Desværre klarede Oliver ikke højden, men det var ikke fordi han ikke sprang højt, men p.g.a. den svære teknik der kræves i stang. Oliver inden sæsonen skal Wojciech og Rene nok få dig op på de 3 meter.

Susie og Christina havde været effektive inden 60 m. gik i gang og havde handlet det ind som vi manglede til morgendag.

P.g.a. den sene 60 m., Bredo sluttede festen 19.05 blev middagen jo noget forsinket, men vores atleter kom i en lind strøm og de fleste havde husket gratinfade, så maden kunne blive rettet an så det lignede noget. At alle var sultne kunne bl.a. ses på hvor hurtig pastaen forsvandt, da flere hold gerne ville bede om supplement, men det kogte rakte og så håber Cafeen at alle blev mætte og kunne lide den tilberedte mad.

En super dag var næsten til ende, men først skulle der lige koges flere æg og bl.a. gøres klar til pasta med tilbehør.

God nat, sov godt.

Havde lørdag resultats medsigt været super, så blev søndagen endnu bedre, men først skulle vi vågne og tidligt op. Der skulle klargøres til den helt store buffet og til de sultne trænere, der kom og skulle spise morgenmad i Cafeen.

Da Klara som den første allerede skulle løbe hæk kl.9 og en halv time senere sammen med Rebecca skulle springe stang og Emil B. samtidig løbe hæk, skulle der gang i transporten. Alt blev klaret, pakket og kørt til hallen og stillet klar til dagens bespisning. Christina kørte Susie og undertegnede til hallen og her mødte vi Jacob og så alle Klare løbe sig i 60 m hæk finalen.

Christina tog tilbage og fik lukket Buffeten for denne gang. Så er det jo spændende om den igen næste år skal genåbne i Skive !!!

Så var konkurrencerne i gang og frugt/grønt fadet gjort klar så der kunne komme noget energi i de unges kroppe.

I stang for piger 15 år gik det rigtig godt. Rebecca og Klare fløj over overliggeren og inden længe var de alene tilbage. Begge havde jo lørdag gjort det rigtig godt, k

Klara med sølv og Rebecca med flot PR. i Kugle, så de var fra start tændte. Hurra, PR. til Rebecca 2.90 m., sådan. Rebecca havde tre meget flotte forsøg på 3 m. så det kan ikke vare længe før de tre meter er nået. Da Klare vat over 3.10 m. blev højden sat til 3.25 m., men desværre skulle det ikke være i dag pr´en skulle komme, men super flot af dem begge, guld og sølv var i hus og en flot start på dagen.

Ida, piger 17 år, var næste til at springe stang og hun gjorde det lige så flot som sine klub kammerater og inden længe var hun også alene tilbage. Da 3.40 var i hus blev højden sat til 3.55 m. og her havde Ida rigtig gode forsøg uden det desværre lykkedes at komme over, men endnu en flot guld var hjemme.

Caroline, vore alle sammens ”Caro” skulle nu gøre sine yngre klub kammerater kunsten efter og det må man sige at hun gjorde med maner. Hele to gange blev det til PR. og KR. Først 3,75 m. og minsandten om 3.80 m. også blev klaret og den fuldkomne dominans i stang var fuldført. En bedre afslutning på sine ungdomsår kunne ”Caro” jo ikke ønske sig. Det er desværre sidste år hun kunne stille på i DMU, men viste jo ve Senior DM at hun sagtens kan være med her, da det jo blev til sølv. ”Caro” næste mål 4 m. og rosinboller.

Emil I. slutte de den flotte spring dag af på fornemmeste måde idet han lige før lukketid endelig kom over de 7 m. og så hele tre gange, det vat forrygende.

Stort tillykke til Jer alle fem, 4 Guld og 1 Sølv kunne ikke gøres meget bedre.

Ind i mellem skete der jo mange andre spændende ting og buffeten var kommet op at stå med lune ”deller”, pasta m/ tilbehør, leverpostej m.m. og så det store ”tag selv” kagebord. Stor tak til alle, der bidrog med de dejlige kager, det var lige noget der kunne bruges.

Kuglestød var jo den eneste af kaste øvelserne er var på programmet og i dag var det drengenes tur. Her viste Mathias styrke da han i drenge 17 år vandt sølv.

Majken og Mia, henholdsvis piger 15 og 19 år. Skulle i dag løbe 1500 m. og selv om det ikke var deres favorit distancer ville de alligevel være med hvor det er sjovt og med en god finish løb de sig begge til en flot bronze.

Så var der stafetterne tilbage og her blev det til bronze til drenge 22 år. Bredo var blevet skadet og kunne desværre ikke være med, hverken på 200 eller stafetten. Han blev afløst at Oliver D., der løb sammen med Kasper, Bruce og Sam. For Bruce og Sam vedkommen var det også sidste gang de kunne være med ved DMU, så derfor var det jo en flot afsked med medalje.

Piger 15 år løb også 200 m. stafet og i hård kamp med Sparta II blev det til en flot bronze under et sek. efter så endda med tre debutanter, var det jo ekstra flot. Holdet bestod af Selma, Majken, Cecilie og Klara.

Også et stort tillykke til Jer alle.

Desuden var der mange andre rigtig flotte resultater og 4 Guld, 2 Sølv og 4 Bronze på 2. dagen og i alt 18 medaljer blev det til en to flotte 4.Plsadser både i medalje- såvel points konkurrencen for klubber og det har I alle været med til, så fra Cafe Strandtangen skal der lyde endnu et stort Tillykke.

Da der altid er plads til forbedringer opfordre Cafeens medejere at I kommer med ønsker, som vi så vil se om vi kan opfylde. Håber at I alle fik det I kunne spise og syntes om det, der blev serveret.

Så vil vi ønske alle en rigtig Ude sæson og håber at den bliver lige så god som Inde sæsoner har været.

Mange hilsner fra Cafeens medarbejdere

Susie, Christina, Jacob og Morfar.


                      


  
 

 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle