De unge på Borgholm

Fra den 20. til den 22. september var der en gruppe BAK´ere som var et smut forbi Bornholm. Gruppen bestod af 12 udøvere fra aldersgruppen 10-13 år og 5 voksne.

Der blev hygget både på busturen og senere også på færgen. Klubben var så heldig, at det var muligt at låne Viking atletisk klubhus som overnatningssted og madsted. I løbet turen fik gruppen både trænet og hygget med atletik og bowling.

Men det fedeste på turen var nok generelt stemningen, som var behagelig og sammenholdsskabende. Vejret var fantastisk og forplejningen var som den skulle være og der var faktisk kun positive ting at sige om turen. Turen var en kæmpe succes og det var meget tydeligt, at mange af børnene lærte hinanden endnu bedre at kende.

Endeligt var trænerne også meget begejstrede over turen og takker de hjælpende hænder og børnene for en rigtig god tur, som helt klart fortjener en gentagelse.