DT på Holte Stadion

En fornem holdindsats sikrede kvindeholdets sejr over Holte, Skive, Bagsværd og Aalborg Atletik og derved forbliver holdet sammen med Hvidovre Atletik i elitedivisionen. Blandt mange flotte resultater skal pigernes 4 x 100 m skal på 50.72 sek. nævnes, da det er ny klubrekord. Klubbens alsidige atlet Ida Jespersen formåede at sætte klubrekord i 400 m. hækkeløb med 70.02 sek. Den kun 14 årige Ashley Gnanagoh imponerede på 100 m. hæk. i tiden 17.17 sek. Ashley passerede alle de høje seniorhække - 84 cm høje - uden berøring.

Ved samme holdkamp lykkedes det ikke klubbens herre at rykke op i elitedivisioen. Holdet var ramt af en del afbud, men kunne glæde sig over en personlig rekord i diskoskast på 41.09 m til Mathias Kveiborg, personlig rekord til Daniel Bisgaard på 200 m. i tiden 25,32 sek. og en flot klubrekord for 14 årige til Mathias Højen i 400 m. på 54.48 sek., som pt. den hurtigste tid i aldersgruppen 14 år i Danmark i 2019.

Alt i alt gode holdkampe med mange lovende præstationer.