Opdateret d. 31.08 2021

Løbe og motion afdeling.
Løb med os, det er også for dig ...

Motionstræning? Alle kan starte til motionstræning hos Ballerup Atletik Klub. Det er muligt at starte hele året og der er altid plads til alle, såvel de erfarne som de nye løbere og motionister.

Hvorfor gå og Løbe alene for at få motion,
når du har mulighed for at mødes med andre motionister i fantastiske rammer.

TræningsdageTidStedInstruktør
Mandage17.30-18.45
Ballerup Atletik Stadion
Marbækvej 10, 2750
Connie Holm

Iver Laursen

Onsdage17.30-18.45

Rundt i området se sted via facebook eller træning

Connie Holm

Iver Laursen

Foreløbig Termins liste for resten af september/oktober :

26.09 Strandvejen 5K 5 km /1 mile(1,6km) Strandvejen 152 2920 Char.

29.9 Funktionel træning kl. 17.30-19.00 Skovlystvej

Instruktør : Sofie Ohlsson Svangren (stud. Idræt KU) DAF/DGI underviser i løbetræning

11.10 Træning/motions møde Fridrætten Marbækvej 12

Vi træner kl. 17.30 fra atletik stadion kl. 19.00 spisning og møde i fridrætten.

Egenbetaling 50 kr. for medlem ved spisning, påhæng 100 kr.

Alle tre ting bliver lagt på Ballerup AK s hjemmeside under Event, hvor I skal tilmelde jer.

December:

5.12 Julestjerneløbet 40 år 5km-10km-15 km Store Dyrehave Hillerød

6.12 Julefrokost kl. 18 Klubhuset

26.12 Søndersø løbet 5,5 km – 11 km Ballerup vej

31.12 Nytårs kur kl. 10 Klubhuset

Målsætninger for træningen

Vores målsætning for motionstræningen er at alle får en god positiv oplevelse, med det at skulle træne og bevæge sig.

Vi bestræber os på, at sikre at alle føler der er en udvikling i deres træning og er behjælpelige med at sætte individuelle og realistiske mål for deres træning.
Det er vigtigt for motionsholdet at holde fast i, at vi er et socialt velfungerende hold, med sammenhold og arrangementer over året.

Alle trænere på motionsholdet i Ballerup Atletik Klub har gennemgået kurser i motions og løbetræning.

Medlemskontingent

Medlemskontingentet i Ballerup Atletik Klub fastsættes ved klubbens generalforsamling. Du kan finde medlemskontingentet for alle vores træningsgrupper under fanebladet KONTIGENT.

Du er også velkommen til at kontakte vores trænere som gerne svarer på spørgsmål.

Connie Holm tlf. 26390060

Ivar Laursen tlf. 41408812, Email iogkm.laursen@gmail.com

Kontakt opstartshold:

Connie Holm tlf. 26390060 eller Heidi Pfeiffer tlf.: 2160 5171

Vi er en del af Ballerup Atletik klub og der vil være flere fælles klub arrangementer, med og uden deltagerbetaling
BAK løberne og motionister mødes flere gange årligt til hyggelige arrangementer, hvor vi spiser sammen.

Vi holder kontakten med hinanden via Facebook og mail.

Kontingent:
Det koster kr. 475,- halvårligt – første 3-4 gange er gratis. Man kan frit vælge fra gang til gang om man vil træne med BAK løberne eller på motionsholdet.

Motion har bivirkninger

• Du får bedre kondition

• Du får frisk luft

• Du får stærkere muskler