Årsfesten på Tapeten 2017
Klubbens årsfest blev afholdt d. 3 november med 135 deltagere til spisning og underholdning på Tapeten i Ballerup. Traditionen tro havde vi også en del kåringer og hæder til atleter og trænere efter en meget flot sæson i klubben. Torben stod for maden som blev præsenteret som en interessant jungle menu med bla skovslange, kakadu-gryde og løvens rester. Årets underholdning kom fra Karsten i form af en festlig musikquiz over både nyt og gammelt musik. Sejren blev ikke uventet taget af et ungdommeligt team. Aftenen sluttede med amerikansk lotteri med præmie fra sponsorer og donationer fra diverse butikker i Ballerup og omegn.

Årets leder blev Rene Ipsen, som via sit formandsskab har sat et markant aftryk på klubbens udvikling ikke bare i 2017, men gennem en længere periode.

Årets kvindelige og mandlige atleter blev Klara Loessl og Joachim Rønsholt som begge har vist store personlige fremgange i sæsonen 2017.

6 nye atleter blev inviteret ind i BAK Talent og Elite gruppen efter at have opnået resulater på en objektiv skala og efter bedømmelse af deres træningsparathed. Disse var Alma Søttrup, Majken Lutzen, Rasmus Balterzen, Cecilie Gedsø Færge, Caroline Rødgaard-Jesen og Mathias Rasmussen.

Årets klubmestre var på scenen for at få overrakt deres trøjer. Klubben kårede også sine mange trænere og frivillige hænder. Den vigtigste af alle præmier denne aften var vinderne af kagekonkurrencen. Her blev det til en flot sejr til Familien Jespersen for bedste udseende og til Team Kamilla/Mathilde for bedste smag.