Fede dage i Århus

Landsmesterskaberne i Århus den 4. mart var 9 aktive og 2 ledere taget forventningsfulde afsted til et dagsstævnet i Marselisborghallen hvor der blev afviklet LM.

Der blev sat mange personlige rekorder, ja hele 12 stk. ud ag 19 starter og det var her for næsten alle på 60 meteren det var helt fantastisk og det gav en bronzemedalje.

Zakaria som var eneste dreng der var med, løb på 10,13 sek. og sprang højde på 1,20 meter det var hans første stævne, rigtig godt af en førstegang deltager ved et stævne, han har helt sikkert fået mod på noget mere.

Hos pigerne var der meget flotte forbedringer over hele linjen og jeg nævner den herunder:

Ashley vandt faktisk guld i tiden 8,75 sek. hvilket ikke var skræmmende, men i indledende slog den unge dame til med en tid på 8,54 sek. Ashley vandt også sølv i kugle med et stød på 8,51 meter.

Kirsa Wirth tog sig af de to andre medaljer, det blev et flot længdespring på 4,06 m og så lige en bronze på 800 meteren i tiden 2.56,73 og for første gang under 3 min. Kirsa blev her nr. 5 i finalen på 60 meteren i tiden 9,80 sek.

Selma Bertram løb indledende i tiden 8,57 sek. og den PR der blev sat var i semifinalen i tiden 8,52 sek. I finalen blev det til en flot 4 pl. I tiden 8,56 sek.

Anna Skotte løb 9,45 sek. i indledende og første gang var det unde 10 sek., rigtig flot

Daniella Hai løb indledende på 9,88 sek. hvilket og var en Klar forbedring.

Både Lærke Larsen og Maya Hai forbereder sig til tider på 10,25 og 10,35 sek. de når det sikkert også under 10 sek. inden længe.

Sidste deltager var Sigrid Fog der deltog i længde med et spring på 3,83 meter, på 60 m hæk blev det til 13,89 sek. og løb 60 meter indledende i tiden 9,80 sek. alle tre var selvfølgelig PR.

Kanon tur meddelte Erik og Mandy som var træner og leder på turen, hyggelige dage i Århus 1900´s klubhus og det er sikkert ikke sidste gang de skal derop.

Her kan i trykke på denne link og se indendørs statistikken og se hvhvad i har opnået her i vinter indtil nu.

Masser af billeder på Facebook under: Ballerup-ak ungdom