Forside       Event       Kontingent       Bak Klubtøj       Bestyrelsen       Kalender       Info forældre
 
Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
       Glemt login info?  
Træning for maxier (10, 11 og 12 år)
 
Stemningsbilleder nederst, se mere
 
HUSK at der er intern stævne tirsdag den 22. august og det starter kl. 17:00
 
og HUSK holdkampen tirsdag den 29. august hvor alle er udtaget til at deltage, gå på EVENT og tilmeld de øvelser du deltager og det er også kl. 17:00 
 
Maxiholdet er for børn på 10-11 og 12 år. Dit barn kan starte på maxiholdet hvis barnet er årgang 2006 eller 2007. Piger og drenge træner på samme hold. Vi optager børnene løbende på alle tidspunkter af året. Dit barn behøver altså ikke starte i begyndelsen af en sæson. Kontakt blot klubben for at høre om der er plads på holdet. Kontakt email findes nederst på denne side. 
 
Hvor og hvornår træner i?Maxiholdet træner 2 gange om ugen. Om sommeren (påske-efterårsferien) træner holdet på Ballerup Atletik Stadion. Om vinteren (efterårsferien-påske) træner holdet i en gymnastiksal.
Hvor trænes der i sommersæsonen 2017?
Maxiholdet træner i sommersæsonen 2017 efter nedenstående skema.
 
Første træningsdag er tirsdag d. 18 april 2017
Sidste træningsdag er torsdag d. 12 oktober 2017 
Der er ingen træning på skolernes ferie og fridage.
  
 Træningsdage Tid Sted Instruktør
 Tirsdage 17.00-18.30
 
Ballerup Atletik Stadion
Marbækvej 10
2750 Ballerup
 
 
Helena Olesen
Mathilde Riis
 
 Torsdage 17:00-18.30 
Ballerup Atletik Stadion
Marbækvej 10
2750 Ballerup
Josefine Rasander
Laura W
Målsætninger for træningen 
 
Atletik for børn på 10, 11 og 12 år er målrettet imod at give børnene forøget basal kondition samt lære børnene færdigheder i flere tekniske discipliner. Vi arbejder med forskellige atletikøvelser på et niveau hvor børnene ofte vil skulle igennem flere gentagelser og forløb for hele tiden at forberede og forfine deres kondition og teknik.  

I Ballerup AK arbejder vi efter et aldersrelateret træningskoncept (ATK). Selvom børn ofte i denne alder er temmelig beviste om deres styrker og svagheder så fremhæver vi altid nødvendigheden af stadigt at afprøve mange forskellige atletik discipliner. Børnene vil opleve dette som en balance hvor vi i nogen omfang stadigt leger samtidigt med vi tilbyder mere specialiseret træning med flere udfordringer.
 
Børnene kan træne i T-shirts evt et par træningsbukser. Vi anbefaler et par indendørs gummisko med skridsikre såler (rene naturligvis). Bare tæer er også ok men det er ikke tilladt at træne på strømpesokker

Børnene bedes være omklædt og klar til det angivne start-tidspunkt for træningen.
Husk noget at drikke. Vi holder en drikkepause halvvejs i træningen.
 
Børn i 10, 11 og 12 års gruppen vil blive introduceret til atletikstævner. Stævner er konkurrencer hvor børnene konkurrerer med andre børn på samme alder. For nogle børn er konkurrencerne meget motiverende, mens andre børn optræder mere reserveret. Der kan være stor forskel på børns tilgang til deltagelse i stævner. Vores målsætning er rummelighed og det er vigtigt for os børnene trives med konkurrenceelementet. 
 
Alle børne og ungdomstrænere i Ballerup Atletik Klub har underskrevet børneattester ifølge gældende lovgivning
 
 
Medlemskontigent
 
Medlemskontigentet i Ballerup Atletik Klub fastsættes ved klubbens generalforsamling. Du kan finde medlemskontigentet for alle vores træningsgrupper under fanebladet KONTIGENT.


Kontakt

Spørgsmål rettes til trænerne eller til ungdomsleder Ulrich Engmark på mobil: 5127 1126 eller e-mail: uengmark@gmail.com
 
Forældremanual
for BAK
BAK´s Alkoholdspolitik

Retningslinier for Stævner

Udstyrsbetraktninger 

Opvarmningtil stævner

 
Stemningsbilleder fra året: 

 
 
Så er vi i gang igen efter sommerferien
 
 
Fra forårsafslutningen juni 2017
 
 
 
 
 
SPONSORER


Denne side er drevet af Klubmodul.dk