Forside       Event       Kontingent       Bak Klubtøj       Bestyrelsen       Kalender       Info forældre

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?
Mini-atletik træning (6-9 år)

Tirsdag d. 13 og d. 20 juni er sidste dage inden sommerferien, men fortvivl ikke for hvis du er hjemme er der træning om onsdagen lige indtil den 8. august - og det er fra kl. 17:45. Der er dog den undtagelse at i uge 30 og 31 er der lukke for træningen.

Kan mit barn starte til mini-atletik?

Mini-atletik er for børn mellem 6 og 9 år. Dit barn kan starte til mini-atletik hvis det er fra årgang 2011, 2010, 2009 eller 2008. Drenge og piger træner på samme hold. Vi optager børnene løbende på alle tidspunkter af året. Dit barn behøver altså ikke starte i begyndelsen af en sæson. Kontakt blot klubben for at høre om der er plads på holdet. Kontakt email findes nederst på denne side.

Hvor og hvornår træner i?

Mini-atletik holdet træner en gang om ugen. Om sommeren (påske-efterårsferien) træner holdet på Ballerup Atletik Stadion. Om vinteren (efterårsferien-påske) træner holdet i en gymnastiksal.

Hvor trænes der i sommersæsonen 2017?

Mini-atletik holdet træner i sommersæsonen 2017 om tirsdagen på Ballerup Atletik Stadion.

Første træningsdag er tirsdag d. 18 april 2017
Sidste træningsdag er tirsdag d. 10 oktober 2017
Der er ingen træning på skolernes ferie og fridage.
 Træningsdag  Tid  Sted  Instruktør
 Tirsdag  17.30-18.45

Ballerup Atletik Stadion
Marbækvej 10
2750 Ballerup

Mike Hansen
Caroline Brath
Mette Marie Jensen
Helena B Matz

Målsætninger for træningen

Mini-atletik for børn indtil 9 år er leg. Vi arbejder med forskellige atletikøvelser på et niveau hvor alle kan være med og hvor det at være med er mere vigtigt end hvordan det gøres. Vi arbejder efter følgende 5 grundprincipper:

At vække børnenes interesse for atletik og idræt i almindelighed.

At styrke børnenes fysiske, motoriske og tekniske færdigheder.
At skabe gode relationer til andre børn, både til enkelte og i grupper.
At give børnene både sjove og alvorlige oplevelser med atletik.
At introducere børnene til mindre atletikstævner med fokus på deltagelse ikke resultater

Børnene kan træne i T-shirts evt et par træningsbukser. Vi anbefaler et par indendørs gummisko med skridsikre såler (rene naturligvis). Bare tæer er også ok men det er ikke tilladt at træne på strømpesokker

Børnene bedes være omklædt og klar til det angivne start-tidspunkt for træningen

Husk noget at drikke.
Vi holder en drikkepause halvvejs i træningen.
Drikkevarer, mad og tyggegummi må blive "på bænken" - man kan ikke løbe med mad i munden
Vi forventer, at forældrene træder til, hvis dit barn bliver træt eller ked af det
Hvis der er ting, du synes vi kunne gøre anderledes, eller har du en idé til en øvelse - så giv os et praj.

Alle børne og ungdomstrænere i Ballerup Atletik Klub har underskrevet børneattester ifølge gældende lovgivning

Medlemskontigent

Medlemskontigentet i Ballerup Atletik Klub fastsættes ved klubbens generalforsamling. Du kan finde medlemskontigentet for alle vores træningsgrupper under fanebladet KONTIGENT.

Kontakt

Spørgsmål rettes til trænerne eller til ungdomsleder Ulrich Engmark på mobil: 5127 1126 eller e-mail: uengmark@gmail.com

Forældremanual
for BAK