Forside       Event       Kontingent       Bak Klubtøj       Bestyrelsen       Kalender       Info forældre

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?
DTU holdkampen på Østerbro gav 2 medaljesæt til BAK

Atletiksæsonens sidste større begivenhed er DM finalen for hold i ungdoms og juniorklasserne. BAK havde 2 ungdomshold (12-15 årige) med i finalen som blev afholdt på Østerbro Stadion d. 23 september. BAK's piger vandt for andet år i træk en sølvmedalje. BAK's drenge tog lidt overraskende bronzemedaljerne.

Som sædvanligt når vi har holdkamp havde vi skader og sygdom allerede inden start. Drengene startede også rigitgt skidt med 3 krydser i stangspring og Rasmus Jensen fik en fiber på 100m Drengeholdet kæmpede dog flot videre og Oliver Jensen tog så lige en tjans i højdespring. En øvelse han aldrig havde prøvet før. Det må man sige han klarede rigtigt flot med 1.40m.

Et meget flot resultat kom også fra 15-årige Rasmus Balterzen som løb 3000m i 9.10.55 min (ny Dansk årsbedste for 15-årige). Ligeledes var der ny PB til 15-årige Mathias B. Rasmussen som slyngede 4 kg hammeren udpå imponerende 47.73 m. Hos pigerne sprang kun 13-årige Caroline Vammen 1.53 m i højdespring hvilket også er Dansk årsbedste notering for denne alder. Stævnet blev afsluttet med en meget flot 4x100m stafet hvor pigerne løb flotte 50.45 sek hvilket ikke bare er klubrekord i Ballerup for 15-årige. Stafetløbet var så hurtigt at pigerne også kom under klubrekorden for senior kvinder. Meget meget imponerende og et STORT tillykke til de unge talenter !!

Denne side er drevet af Klubmodul.dk