Forside       Event       Kontingent       Bak Klubtøj       Bestyrelsen       Kalender       Info forældre

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Baneturneringen

Debuten som arrangør af en af årets baneturneringer blev absolut en succes og kronet med super flot vejr kunne det kun give anledning til fine resultater også. Atleterne skuffede da heller ikke, da der var flere fine personlige rekorder, årsbedste og ikke mindst ligeved resultater. Uden helt at være kompetent til at vurdere sprint og teknik øvelserne, så fornemmede jeg at der blev sprunget op til højt niveau i både stang og højde hvor Ida Marie Andresen fik sin sag for imod nogle af Danmarks bedste kvindelige højdespringere. På sprint fik nogle af de unge pige sprintere øvet konkurence diciplinen på bedste vis og kunne vist efterfølgende konstatere at det var ikke så farligt endda. Ydermere så vi nok også her på 100 meter et af dagens bedste Ballerup præstation da Cecilie Gedsø Færge lavede en stor PR forbedring og løb med 13.14 sek ind som nummer 5 på årets 14-15 års rangliste på diciplinen.

Baneturneringen er jo primært en konkurrence serie for mellem/lang gruppen og selvom det godt kunne have været ønskværdigt med lidt flere deltagere til at fylde op i felterne, så fik vi noget god atletik at se. På 800 meter var der alt i alt 6 heat, så matchingen var rimelig her og det kvitterede Ballerup løberne da også med, ikke mindst fik Joachim Rønsholt sin debut som sub 2 min løber ved at være hurtigste løber i mål med flotte 1.59,72 min. Forinden havde Jonas Albertsen endnu engang lavet en markant forbedring og fik med 2.19,32 min vist at der er mere i skuffen fra hans side. På pigesiden fik Majken Lützen prøvet sit knæ af og havde med et lidt passivt udlæg alligevel så meget power i benene at hun var tæt på sin bedste tid med flotte 2.18,23 min. I samme heat fik Caroline Rødgaard Jessen sin sag for, men fulgte godt med på første runde som hun så måtte betale prisen for hen mod slutningen, det blev dog en godkendt tid på 2.30,47 min.

På 3000 meter mænd havde vi 3 til start, hvor Jan G Rasmussen fik prøvet sig af uden at have andre interesser end sit eget løb og fik med 10.09,90 min vist at det ikke er umuligt at komme under de 10 min. David Lauridsen får lagt ud i et tempo der kunne have givet en flot PR, men desværre holdt det ikke hele vejen, men får noteret sin bedste udendørs tid på 11.00,15 min der skal nok ligge en PR og vente om ikke så længe. Sidste dreng var Kristian Carstensen som i det næst hurtigste heat var blevet matchet rigtig godt og kæmpede en brav kamp for ikke at blive sat af front gruppen, det holder stort set hele vejen og bliver da også belønnet med hans næst hurtigste tid nogensinde og fedt at se Kristian løbe flotte 9.57,74 min og dermed komme under de 10 minutter igen. På pige siden havde vi ligeledes 3 til start hvilket dermed også var ensbetydende med 60% af feltet, ærgeligt for pigerne at der fra DAF side er besluttet at piger ikke må løbe med i drenge felterne, det er desværre voldsomt motivations ødelæggende for de få piger som dog stadig tilmelder sig de længere løb. De 3 Ballerup piger gjorde det alle efter betingelserne rigtig fint, ikke mindst formår Mia van Wagenen at være inden for et sekund af sin PR i et løb som bliver løbet fra front, så med tiden 10.07,94 min så vil et optimalt felt helt bestemt kunne trække hende ned meget tæt på de 10 minutter og måske under. Vi har heldigvis et par måneder endnu til at finde et par konkurrencer der kan matche et tempo der kunne bringe tiden ned under CTU kravet på 9.54 min. Cecilie Hjorth Christensen får løbet et godkendt løb og får en sluttid blot 4 sekunder fra sin nyelige PR og tiden 10.53,17 min er stabil, men det er nok ikke det rigtige billede af hvad trænings resultaterne indikerer (splittede da også sin sidste 5 km lande vej på 10.51 min), så ingen tvivl om at baneløb med så få deltagere ikke rigtig kan trække motivationen frem. Kamilla Kajbæk kommer nok ind på 11.17,51 min hvilket er et stykke fra hvad Kamilla kan når hun er bedst, det er dog værd at bemærke at Kamilla valgte at følge Cecilie langt hen i løbet, så tempoet er indtakt og der mangler blot nogle få ting i træningen før vi kan få de sidste ting på plads så det holder hele vejen.

Per H Christensen

Denne side er drevet af Klubmodul.dk