Forside       Event       Kontingent       Bak Klubtøj       Bestyrelsen       Kalender       Info forældre

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Skovlunde  Løbet 2017

Skovlunde Løbet 2017

Så er det tid for tredje gang at gennemføre Skovlunde Løbet 2017

Ballerup Atletik Klub gennemfører for tredje gang sammen med Super Brugsen og Skovlunde Center Syd: SKOVLUNDE LØBET den 22. april, som foregår i området i Skovlunde Bypark og de omkringliggende villaveje. Børn indtil 13 år (årgang 2004) løber 1,5 km og det koster kr. 40,- at deltager. Voksne og større børn fra 14 år (årgang 2003) løber 5 km og det koster kr.80 at deltage. Mindre børn (under 14 år) kan og må godt deltage i 5 km, men vi anbefaler, at det er sammen med en voksen.

Sidste år deltog lidt over 200 og der var liv og glade dage i Byparken. Start og mål er i år lige ved scenen, indgang fra Ballerup Boulevard og Bybjergvej. Her kan man også blive efteranmeldt på dagem, dog mod dobbelt startgebyr og det skal være senest kl. 11:30.

Man kan tilmelde sig i Super Brugsen (Skovlunde centret syd) inden den 16. april. Butikker udleveres startnummer, når man har udfyldt startkort og betalt i kiosken.

Løbsdato og Program
Lørdag d. 22. april 2017
Kl. 12:00   Opvarmning v/Dorte Magnusson
Kl. 12.30    Børneløb 1.5 km (starter Jesper Würtzen)
Kl. 13.00    Præmieoverrækkelse for børneløbet,
alle børn modtager en medalje ved ankomst til mål
Kl. 13.15    5 km (starter Jesper Würtzen og løber selv med)
Når man er kommet i mål kan se om ens løbsnummer er udtrukket og vil der efter kunne afhente lodtrækningspræmien.

Start og målområdet
Start og målområdet ved scenen.
For dem der kommer i bil er der P-Pladser ved Rosenlundskolen eller P-pladsen ved centeret (husk P-skive). .
Der er væskedepot i målområdet (Ballerup Bladet giver) og her vil man også kunne nyde et stykke frugt som er skænket af SUPER BRUGSEN, Ballerup Bladet leverer en flaske vand til alle.
Skovlunde Center Syd

Klippesmedjen,

Foderboxen,

Cykelstyrken,

Skovpub,

Blomster hjørnet,

Bella Milano Pizzaria

Masser af lodtrækningspræmier fra de lokale forretninger og virksomheder i Skovlunde og Ballerup.

Opvarmning
v/Dorte Magnusson

Ballerup Bladet giver vand til løberne

Børneløb 1,5 km                               5 km løb for alle