Forside       Event       Kontingent       Bak Klubtøj       Bestyrelsen       Kalender       Info forældre

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

BAK's konkurrenceløbere

(ungdom og senior)

Er din primære interesse mellem og langdistanceløb så er dette gruppen for dig.

I denne gruppe er der løbere fra 12 år og opefter, som alle er interesserede i at løbe stærkere end de gjorde i går. Distancerne er fra 800 m og op til marathon. På træningsaftenerne på stadion løber vi intervaltræning og træner koordination og styrke. En gang om ugen løber vi i ujævnt terræn i Hareskoven. Vi tager til konkurrencer, både nær og fjernt, og deltager også i klubbens årlige træningslejr under varmere himmelstrøg. Trænerne er tidligere konkurrenceløbere med stor erfaring på alle distancer og med flere trænerkurser i bagagen.

Er du interesseret i en tilknytning til vores konkurrenceløbere skal du kontakte klubbens sportschef Jørgen Matz på email: jmat@mettebundsgaard.dk

Vejledende træningstider i sommersæsonen 2017 (19 april 20167 - 12 oktober 2017) for konkurrenceløberne er nedenfor:

Gruppe Træningstider Møde eller træningssted
 Instruktør
MANDAG
 Løb, mellem-lang
 18.00-20.00 Ballerup Atletik Stadion Per Christensen, Torben Riis
ONSDAG Løb, mellem-lang 18.00-20.30 Ballerup Atletik Stadion Stephan Jensen, Per Christensen, Torben Riis
TORSDAG Skovløb 18.15-19.15 Hareskoven* Stephan Jensen, Randi Carstensen, Erik Olsen
LØRDAG Løb, mellem-lang 10.00-12.00 Ballerup Atletik Stadion/Hareskoven* Torben Riis

*Mødested ved løb i Hareskoven er P-pladsen ved Planteskolen på Skovvej

Denne side er drevet af Klubmodul.dk